EVROPSKO PRVENSTVO U KOŠARCI 2022

1. Jebem mu sve, igrali smo s pola kurca sve tekme, i sve zavrsili 20+. A italija se mučila. Pa valjda to nešto znači. Nemaju peticu, mi imamo dva monstruma na toj poziciji. Nek sutiraju kolko hoce dole cemo da ih zatrpavamo. Al opet frka malo.

Vise me strah Italije nego Francuske, Francuska neće lako da prodje Tursku ako igraju kao do sad.

Litvanija-spanija, lepota, neko mora ispadne lol

2. milo izmislja crnogorski jezik veliki je to posao nema vremena za engleski.a zapadnim politicarima mora da se ulizuje to su mu gazde

3. Jeben put ako želimo zlato. Al cenim da će ili Slovenija ili Grčka da kiksnu.

4. Šta bi sa tim klincima našim posle?

5. Piše dole po twitovima bili su i Micić i Milutinov u sastavu tad, ostali ne znam

6. Pot, Janković, Andrić, Novak, ok karijerice za sada ali daleko od nekog vrha

7. 18:11 na kraju cetvrtine. daj bre sta je ovo.

8. turci šutiraju trice kao ja levom
    korkmaz prevaretina od igrača

9. gotovo ovo, turci igraju ko debili, ne znam kojom magijom su zavrsili kao drugi u kojoj god grupi.

10. kad su ti takmaci za drugo mesto milogorci bugari belgijanci i chokerchine gruzijci onda lagano

11. Da li to vidim Mehmeta Okura u stručnom stožeru turakah. Bukv bi mogo da uđe sad u ovim godinama umesto ovih bogalja i da ubaci pet šes trojki.

12. Vlada Mijailjevic komentarise, ocekujem samo da kaze odlican forhend ili AJMO NOVACE

13. gober u americi: wau, skok, uhvatio loptu, di-fens, skace igra, daj mu pare
    giber u evropi: promasuje lejapove.

Rekli o sajtu

Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.

Deutsche Welle · 29. April 2011.