EVROPSKO PRVENSTVO U KOŠARCI 2022

1. Хвала свјеснице. Ја сам се ознојио, врућина овде.

2. Avl rekla da je silovana ti neces da kazes da si Milov daj bre

3. Rekla je da je silovana?

Ma sve sam brate, samo Milova ne. To def.

4. Sto fali gospodaru vse crne gore

5. Nista mu ne fali, sve taj ima xD

6. Sto fali gospodaru vse crne gore

Dugačka je lista stvari koje mu fale. A i stvari kojih ima previše jer je lopuža najveća.
    U svakom slučaju kad pomislim na njega sjetim se da ne zna engleski i blam me pojede. Trideset godina nije bio u stanju da ga nauči.

7. Dobre satove pogotovo, bas ima ukusa, a ne ko plidu te neke pederske sto uzima

8. Jesam li nešto slagala? Nadam se da je i njega blam na tim samitima i skupovima đe se vjerovatno samo smješka kad mu se neko obrati jer nemaju u svakom momentu prevodioca pored sebe.

U vezi toga, pričala je jedna koja radi kao prevodilac sa našim političarima (mislim i na srpske) kako joj je u većini slučajeva neprijatno zbog njihovog ulizništva i samoponiženja kad razgovaraju sa zapadnim liderima. To je tako...očekivano.

9. I to je isto sramotno. Jeste da smo male i nebitne države na nekom većem nivou, ali zašto u svakom momentu to mora da bude evidentno.

10. hej hej zeno shalim se xd

11. 10 milijardi evra je uzeo od Rusa bata
    Neka tajna služba iznela skoro
    Dobro nije od jednom XD

12. Rekla je dobro volela bih da i tebe siluju pa da vidiš

13. Bilo kako bilo, karaće nas Milo.

14. Lepo su naredjali po tezini do medalje. Italija, pa francuska pa slovenija pa grcka.

Realno, bolje nego da ti padaju neke litvanije i spanije i tako te reprezentacije od kojih me prolazi jeza i kad lose.

15. Jebi ga kad imas laganu grupu onda na ispadanje bude gore.

Slovenci sa druge strane, do polufinala igraju sa amaterima.

16. A hrvati ce ispadnu od poljaka paz sad sta vam kazem

17. Finaca. Nebitno. Ispasce.

18. Hrvati su kesa mogu samo sa nama da zablistaju ako budu jaci psihicki iako su visestruko slabiji

19. Rivalstvo dugogodisnje

Rekli o sajtu

U busu se devojka svadja preko fona da se ne kaze Vukajlija nego Vujaklija za recnik... ocaj na njenom licu kad je shvatila da ne moze objasniti

Mokoš · 11. Maj 2011.