U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.
Mondo · 25. Novembar 2010.
Hahahaha bjezite turci u kurac
Jebo vas gobert
Ladno jedan razlike :D Dobro je, bolje sa njima nego sa seldžucima, ne umemo da igramo protiv bezobraznih timova koji se vataju, štipaju, galame i igraju prljavo. Ti nam ne leže nikad.
Choke mladih turaka
Klimava nešto Francuska po svoj prilici.
Yabusele chill na klupi protiv akindžija, protiv nas nekih 25 laganih poena. Čuj nas LOL, Fontekio nas rešava već sutra.
ne znam jel samo meni ovo sa nesportskim kako resavaju na ovom prvenstvu cudno.
prvo, mnogo vise ih sviraju nego sto se secam, a drugo jbt, ostalo 10s od utakmice, 100% ce biti fauliran, oduvek se igralo tako, jok oni gledaju kamere, i na foru "da da, vidi se, nije imao za cilj loptu, nego da faulira ovog da izvodi slobodna bacanja, ovo je nesportska, da, jeste mhm".
pa majke ti ga nabijem i u pravila ti se poserem. nego sta nego hteo da ga faulira, tako se igra na kraju.
i paradoks svega, da je sudjeno normalno, turci bi prosli.
FIBA sudije su kerov kurac i to težak, i sve više ima da podležu pritisku, na dalje će sve bolje da prolazi ko glasnije i zajebanije sere sudijama jer de će neki levat nebitni da zucne ako mu megazvezde kao Dončić ili Adetokunbo nešto prigovore. Što se tiče ovih nesportskih, slažem se da je apsolutno besmisleno svirati ih na kraju meča gde je rezultat neizvestan, igrači jure upravo sa namerom da naprave faul, e sad mož mi tu kao nešto da kenjamo 'ali ofanzivni igrač je već ostvario prednost i sprečen je na način koji je ne samo nameran nego i nesportski, a tu distinkciju niko ne može tačno da utvrdi i mi ćemo da je tumačimo kako nam se u tom trenutku nakrivi kurac'.
brate, ako je ostalo 10s, i on vec napravio prednost a ovaj ga pipa od pozadi (nije da ga vuko za dres, ili na neki nacin sjebo, pomazio ga po stomaku), uzmes i cutis samo, ovaj otiso vec, vreme ide.
nba sudije su kreteni svoje vrste, al umeju malo bolje da se nose sa tim stvarima.
Bilo je sranja prošle sezone i u embieju baš zbog ovoga, samo je bilo na suprotnom ekstremu, mislim da je GSW bio u pitanju Iguodala je nešto hteo da napravi faul da bi protivnik imao bacanja i bukvalno zagrlio igrača i bio ga po rukama sudije ništa, progutali pištaljke. I posle kao pretili nešto, 'ako ne želite da svirate ove taktičke faulove za najmanje moguće dodire onda ćemo biti prinuđeni da mnogo jače i agresivnije idemo na protivnike da biste ih svirali'. Pipava stvar svakako, svako mož tumači kako on misli da treba, ono što znam sigurno je da uopšte ne zavidim sudijama što rade taj poso, kolke god da su im plate. A i korumpirani su isto.
Kreće tekma, kamere na Dončiću. Šta koj kurac ga veličaju više. Klasičan lopta svinja.
Pa Jokić da igra sve sam, imao bi 60p i 20sk u proseku.
Gle kolko se ugojio, glava mu ko panj.
Mi imamo Jokaru koji ce da sere sudijama sta ga jebem
Dončić ima postane lajabiliti, pošto više nije u stanju ni da pokuša da igra odbranu sa takvom kilažom. Nema od prstena za Dalas ništa ako se ne dovede u red, ozbiljne ekipe će ih ugrobariti.
I buđavi hrvati igraju sa finskom, mi prvi i dobili Italiju. Španci ga najebali pa tek.
Doduše imali smo buđavu grupu, al' ovo nema smisla ič.
https://cdn.vox-cdn.com/thumbor/POcGuafxpES0kOc76X3XX25i5-M=/1400x1400/filters:format(jpeg)/cdn.vox-cdn.com/uploads/chorus_asset/file/22172601/1230130363.jpg
Dva puta sam iskoristio reč buđavo, znači Slovenci gube. To im je za ono finale što su nas pobedili.
Jači smo od Italije mnogo, dobijamo. Morali bi. Ko će čuva Jokića i Milutinova tamo..
Tri je više od dva. Imamo najgori procenat protivničkih šuteva za 3 na celom prvenstvu, uključujući i ekipe koje su ispale, a igramo protiv italijana kojima je cela koncepcija šutni tricu će uđe. Bez preteranog optimizma molim.
Kako najgori procenat protivničkih šuteva za 3?