EVROPSKO PRVENSTVO U KOŠARCI 2022

1. Najviše nam dali trojki?

2. Najbolji procenat imali protiv naše odbrane, nisam siguran da li smo ih i ukupno najviše primili, ali verovatno jesmo.

3. Šta će Bred Stivens na tekmi Slovenija Belgija LOL? Sprema Dončiću neku ponudu koju neće moći da odbije

4. Tata prase Doncic opasna njuska, izgleda kao neki don a ne tata djovak ko neki pacov

Gde da ga vodi Stivens zar on trenutno nema klub

5. Stivens prešo na mesto nekog GM-a u boston

6. Cek bre ovo gusta utakmica?

7. Izmaleriso si sad, odlepljuju se na +28

8. Sa Italijanima smo i ranije ugl. igrali na to da im damo taj šut za 3 i da ih oteramo od koša, što je odlična taktika jer

- ne može svaka da udje
    - nema ko da skače
    - ako otvore utakmicu šuterski slabo skenjaju se i ispadnu iz ritma. Videćemo, ali mislim da dobijamo.

9. Prostite samo sto sam se ukljucio

10. - ne može svaka da udje

Nije više jebeno 1986. pa da ova mantra ima smisla, danas svaki Tonut i Polonara imaju jasan zadatak na treningu, šutiraj trojke i samo trojke, na utakmici samo stoji na trojci, trojka, tvoj život je trojka. Zbog tog zastarelog stava nikad i nema da osvojimo ništa, ne idemo u korak s vremenom.

11. Imali smo utakmicu sad skoro gde kari šutira trojke 0-8. Trening je trening, ovo je drugo.

12. Vepar je nesposoban za odbranu

13. Belgija nije losa, imala bi sanse u ovoj utakmici samo kad bi umeli da igraju kosarku.

14. Slovenija bez Dončića bi bila u rangu Poljske. Jbt, igra im lik 35+ minuta protiv Belgije jebene

15. Danas svi igraju košarku.

16. Pa da, pogotovo Dončić

17. Stivens prešo na mesto nekog GM-a u boston

aha na to mislis, ja gledam sta se desava znam da ne trenira vise

18. Jako puno rotira litavski izbornik

Rekli o sajtu

Did you mean Vukajlija?

Google · 17. April 2015.