EVROPSKO PRVENSTVO U KOŠARCI 2022

1. Vise to niko ne zna, ne bi isli i da su pogodili

2. Izgleda da su gledali u qf protivnika. Al ne lezi vraže

3. Sta prica ovaj melk, pa ne bi se sreli sa srbima svakako

4. Al uzevsi u obzir kolko deluju dezorganizovano, nije iskljuceno da su mislili da promasajem izbegavaju nas. Po imenima top 5 ekipa uvek, tim uvek najgori

5. cini se da su racunali da do finala ne naidju na sloveniju i srbiju, posto su ostali pickin dim za hrvate.

kako god, nemam srpske kanale, al nije kul ako se komentatori nasladjuju, ako ti ne igras. nije kul uopste, precuti.

6. Nznm ja čuo prekjuče tako. Hrvatska školski primer lošeg saveza, igra 0 bodova. Golo silovanje, ono, čini se da se nikome od momaka i ne igra basket al ono, dodju da ih ne bi javnost smarala. Energija i strast 0 bukvalno. Hezonja ubada trojku za -5 i neizvesnost - i ništa, nikakve radosti, divljanja, osmeha bar.

7. Sreli bi srbe tek u finalu, prije toga bi morali dobiti spance i grke.

A taj susret srb-hrv na nekom velikom takmicenju je predznak sudnjeg dana i to zadnji

8. Izinjavam se, moram da skoknem do forum.hr na kratko. Xd

9. Sto, igrali smo masu puta do sad. Nikad u finalu, ali qf OI 2016, osmina SP 2010, u grupi više puta...

10. Sad vidim da sam izostavio U FINALU.

11. Ljudi. Mi osvajamo ovo.

12. Zapata se okreće u grobu.

13. Sve i da nekako prođemo sve ove prepreke do finala, svaka zajebanija od prethodne, znaš kad će pobede ovi Adetokunba opet? Nikad, eto kad.

14. On voli sve kontra, da ne maleriše. Kapiram ga.

Ali mi osvajamo ovo jer smo najbolji.

15. Osvajamo, napisao ja na ne znam kojoj mislim 19. strani.

16. Ja stavio 2k na Italiju, dobitak 12 lol

17. Bem te. Sad si mi ubacio kladioničarskog crva. Da l' 3k da stavim.

18. Ipak neću. Osvajamo.

Rekli o sajtu

Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.

Deutsche Welle · 29. April 2011.