EVROPSKO PRVENSTVO U KOŠARCI 2022

1. Istina, Bugari ovladali.

2. Pola mađar pola ustaša evropejske pederčine ovladale*

3. роко ПРКАЧИН

4. Заправо имам Х2 курвате, идеални сценарио би био продужетак где испадају

5. Ala ih uništi Markanen, sa ovim zadnjim košem pogotovo. Gledam sa hrvatskim komentatorom, čovek ne može da veruje šta se dogadja. Slaba Hrvatska, ništa ne igraju. Sl bacanja plus silovanje u prodoru, to su im svi koševi.

6. Šteta pa finale ne može biti Slovenija-Srbija. Da otac pušti Jugo jugo rodna grudo.

7. Iskalkulisao Babo baš dobro

8. Ispadaju def.

из твојих уста у божије уши

9. Ispali Litfašisti, ispali Ukrofašisti, ispale Ustaše. Sad može da osvoji ko hoće

10. Noćas sam sanjao ja i Štimac Vlade amerima iz snova lupamo blokade

Samo neko cigane da izbaci kulturno i to je to

11. Kara ih markanen prejako

12. Prejadni Šarenac sa ovim naslađivanjem. Loša karma. To smemo mi navijači, nikada komentator

13. Šarenac mi opasno ide na kurac kad prenosi zajedno sa ovim Mijaljevićem, sve nekako 'e daj ja da te naučim ja mnogo dobro znam košarku'. Jock vs nerd vajb. Debilčina klasična.

14. Aj što gejtkipuje košarku, al ovo nasladjivanje na utakmici gde mi ni ne igramo... to se nikad ne završi dobro

15. Jesu ovi stvarno namerno promašili bacanje da ne bi išli na nas?

Rekli o sajtu

Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.

Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.