Imena koja vas iritiraju

1. A mozes i kod Boxora takodje

2. E a zamislite sad dva aktivna ženska autora na forumu
    Forum ist krieg

3. idi na anu ako to želiš, bolesniče jedan bolesni.

4. Idem sa sajta svakako.

Немој бебо врати се.

5. nema smisla je dozivati više, već je odletela negde na svojoj metli.

6. jer ja sada volim vješticu na metli
    sve druge žene sad za mene su rahmetli
    konačno jedna žena koja leti
    po danu i po mraku letimo po zraku

7. Kao i Brusa, Ciklona, Maestra, Asata, Agilnog, Kurajbere, Maestra, Jogurta ....ma.mnoge

xaxax citala maestra ali tek kad je videla sliku xd

8. Nisam mislila na maestra, već na Melkijadesa, totalno sam pogrešila jer sam bila nervozna.
    Mnogo je dobrih autora. Ali Maestra ne pamtim.

9. Ostani na sajtu Avvl, falio nam je scent of women

10. Mi volimo zene, mozda si primetila

11. Ma vidim koliko ih volite. To što ste vi imali posla sa ko zna kakvim ženama nije do mene.
    I ja nisam imala sreće, pa šta sad. Ne mislim da su svi isti. Čak i ja prezirem današnje ponašanje ženskog sveta. Ali svuda ima i dobrih i loših, kvalitetnih i manje kvalitetnih. Ja nisam odgovorna za ničije frustracije. I sama imam gomilu neprevaziđenih trauma. I ne verujem da ću ikada više biti sa muškarcem u životu. Ali to ne znači da muškarce mrzim ako ja sama nisam imala sreće. Imam divne prijatelje, braću. Nažalost partner mi nije bio muškarac nego svinja.

12. Svinja je samo ako ti je jebao kumu ili rodjenu sestru inace lupas

13. Avvl mnogo mi je krivo sto si imala takva iskustva :((((

14. Avvl ja ti garantujem da te Dzordz ne bi izneverio

15. Svinja nije ako me udari? ... da ne navodim sad detalje...

Rekli o sajtu

Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!

Biznisblog · 26. Decembar 2007.