U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.
Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.
Ih, tako delujem na njih. Kunu, kmece, grebu, a ovamo curi nijagara da moram popravljati plafon komsijama ispod zbog vlage
Ne trolujem te, ajmo u korešpondenciju
https://i.postimg.cc/gcKLqVmy/Untitled.jpg
otvorih prethodnu stranu. sta se dogadja ovde, jebem ti sunce zarko?
Žensko došlo, sve se pojebalo
Ostavite mladu damu na miru, vi kojoti!
Mladu?
Najjasnije rečeno
Pa relativno sam mlada ako te zanima, no to je sasvim nevažno. Ružno se ponašate svi. Niti sam došla da vas pojebem niti imam slične namere. Ogavni ste stvarno. Ovo je u mojim početcima pisanja, vrlo rano dakle, dete sam bila, bilo iole normalno mesto, zabavnog karaktera, jako inteligentnih ljudi i prijatno za virtuelno čavrljanje.
Sada to nije. Ovo se promenilo kao i cela nam zemlja Debilija. Jesam mlada. Od tebe sam mlađa sigurno. Zato si tako i odvratan.
Baš mi je žao što se ne sećaš mojih definicija...
Ja tebe pamtim.
Kao i Brusa, Ciklona, Maestra, Asata, Agilnog, Kurajbere, Maestra, Jogurta ....ma.mnoge... jbg. Ne brinite, ide veštica da vam ne remeti ustaljeni raspored.
još ide?
gde ces?
Dobra je Avvl i zbori istinu, ajde gledajte pa oterajte i ovo malo ženskog što imamo na sajtu.
Otkako je Cara otišla, druge žene me i ne zanimaju
na metlu, da odleti odavde.
Prirodna sam.
Spontana.
Umem mnogo muških stvari.
Sir, this is a Wendy's
A daj avvl ne idi, molim te
Idi, nije ovo mesto za damu.
Avl ostavite te bezveznjakovice i dodjite u ruke pravom ljubavniku