Imena koja vas iritiraju

1. Neka riba prepicka se udala za nekog narkica dobili sina dali mu ime grgur.

True story

2. Идол. Крштено име. Кум коме је то пало на памет, родитељи који су прихватили, све, све, али поп који је пристао да крсти...

Офтрол (тема ипак нису болесна имена, него обична која вас/нас иритирају): у моје време серијски је било Горан, Зоран, Драган. Као кад бациш коцкицу, па које од то троје испадне. Мојима су приговарали што ми нису дали неко такво име, шта сте ви, шта глумите, ви стално нешто мимо света итд. Па онда буржоазија, реакција, великосрби, ви бисте да се врати краљевина. Онда се променило време, па данас имам гомилу имењака и по 30 година млађих.

3. Dejan
    Vazda neki cigani 30+ se nazivaju Dejanima

4. Stalkeru, noćas budi drug
    Cele noći piće toči i tako u krug

5. Peđa je Predrag odmila, al ljudi moji šta je Feđa koji k

6. Онај што ти га је с леђа. Опаааа

Мислим да је Феђа од Ферид

7. Ja cenim da je to od ruskog Fjodor (Фёдор). Uglavnom žešći rusofili pušači putinove kare daju to ime đeci.

8. Muška muslimanska (arapska/turska) imena su uglavnom hardkor i utemeljena (based). Mustafa, Abdulah, Mehmet, Farid, Uzeir, Ibrahim

Ženska muslimanska imena većinom ne priliče ni kravama

9. ео једно иритантно
    И С А К
    С
    А
    К
    хахахаха ко онај што има фацу за успостављање доминације она металика прљава

10. Znam lika koji se zove Radovan Guzina.

Jbt kako dati ime detetu ako se prazivas guzina. Kako ublaziti takvo narcisoidno prezime, kako?

Ja sam jednom cuo za zenu Rumena Guzina. Ne znam da li je mit ili se stvarno desilo, ako jeste, mogu samo reci da su joj roditelji/kum psihopate

11. Erdeljan, mada je prezime, onako klosarski zvuci

12. Znam lika Gradimir Medojoveić, složićemo se da je prekretensko. Gradimir jebeni, ajde odjebi.

13. A marija egelja

Шта са њом

14. Бела курина јбт како измишљају људе неки клонови шта је ово

Rekli o sajtu

Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.

Status Magazin · April 2009.