Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.
Status Magazin · April 2009.
Neka riba prepicka se udala za nekog narkica dobili sina dali mu ime grgur.
True story
Идол. Крштено име. Кум коме је то пало на памет, родитељи који су прихватили, све, све, али поп који је пристао да крсти...
Офтрол (тема ипак нису болесна имена, него обична која вас/нас иритирају): у моје време серијски је било Горан, Зоран, Драган. Као кад бациш коцкицу, па које од то троје испадне. Мојима су приговарали што ми нису дали неко такво име, шта сте ви, шта глумите, ви стално нешто мимо света итд. Па онда буржоазија, реакција, великосрби, ви бисте да се врати краљевина. Онда се променило време, па данас имам гомилу имењака и по 30 година млађих.
Dejan
Vazda neki cigani 30+ se nazivaju Dejanima
Stalkeru, noćas budi drug
Cele noći piće toči i tako u krug
Peđa je Predrag odmila, al ljudi moji šta je Feđa koji k
Gde si Feđa sto godina
Онај што ти га је с леђа. Опаааа
Мислим да је Феђа од Ферид
Još gore
Neka ostane Feđa
Ja cenim da je to od ruskog Fjodor (Фёдор). Uglavnom žešći rusofili pušači putinove kare daju to ime đeci.
https://www.pikpng.com/pngl/m/42-424425_tips-fedora-meme-jerry-messing-clipart.png
tips Feđu
Muška muslimanska (arapska/turska) imena su uglavnom hardkor i utemeljena (based). Mustafa, Abdulah, Mehmet, Farid, Uzeir, Ibrahim
Ženska muslimanska imena većinom ne priliče ni kravama
ео једно иритантно
И С А К
С
А
К
хахахаха ко онај што има фацу за успостављање доминације она металика прљава
Jbt kako dati ime detetu ako se prazivas guzina. Kako ublaziti takvo narcisoidno prezime, kako?
Ja sam jednom cuo za zenu Rumena Guzina. Ne znam da li je mit ili se stvarno desilo, ako jeste, mogu samo reci da su joj roditelji/kum psihopate
Erdeljan, mada je prezime, onako klosarski zvuci
A marija egelja
BELA KURINA
https://nsuzivo.rs/novi-sad/bez-reakcije-organizatora-bela-kurina-ponovo-na-celu-kolone-1od5miliona
JA SE IZVINJAVAM JEBENO
Gospodin Bela Kurina, okeeeeeej
Znam lika Gradimir Medojoveić, složićemo se da je prekretensko. Gradimir jebeni, ajde odjebi.
Шта са њом
Бела курина јбт како измишљају људе неки клонови шта је ово