Prijava

moramo udruziti snage i sastaviti melkora i avl

sa njegovom zeljom da napise knjigu i njenom da snima ove vocaroo snimke dete bi sig izdalo bar 3 audio knjige

ali melki je homoseksualac?

Nisam mislio ništa loše kad napišem samohrana majka, nznm koji drugi prihvatljiviji novinarski izraz da upotrebim, slažem se da nema veze s vezom, to je već ustaljen naziv za ženu koja je rodila a trenutno bez muža je na ovaj ili onaj način. Svakako bolje zvuči od raspuštenice.
Npr, ženina prijateljica je takođe samohrana majka, ima 2 deteta, ostavila ok muža, oca njene dece da bi se jebala sa jednim mlađim, pa je taj šutnuo, pa našla nekog sličnih godina, takođe ok lik, teo da je ženi čak, pa i njega ostavila da bi se sad jebala sa opet jednim mlahđanim.

E to je za mene parada raspuštencije

Al njoj bar lepo dok je jebu ti mladi

Dobro ovo je stvarno ... to nije žena. Mislim za neki moj pojam. Stvarno ne znam, ko sam ja da sudim. Ako je njoj tako lepo neka tera tako, ali za to se u našem kraju kaže UZBUJALO, s akcentom na A. Jer s akcenotm na U se koristi u biologiji većinom za bilje i rastinje. :D

Meni je domaćica lepa reč za ženu.

A ovo ostalo, samohrani roditelj bolje, ne mora nužno majka, kao da je Majka Božija u pitanju, preterano neko naglašavanje, bolje je od raspuštenica ipak. To je tek ... mislim ( ). Ma cirkus.
Balkanski Kolorado.

moramo udruziti snage i sastaviti melkora i avl

Nas dvoje smo različiti kao srebrni escajg i rustični milje.

Ne znam sto toliko drkate na glas,obican glas i neki akcenat.

Lično smatram da imam ružan glas, čak dečiji i nimalo privlačan, naravno s tim prokletim južnjačkim akcentom. Nikome nisam poverovala da imam ok glas. :) I sad me sramota. Pošteno

Svi joj kazu da ima lep glas - nista ona

Hotul kaze da je sasvim obican - rastuži se

Hotul još jednom dokazao svoju superiornost na sajtu

Hotul od kada je proširio vokabular sa 183 na 208 reči postao drugi čovek. Što se termina "samohrana majka" tiče, mislim da je sasvim prikladan, jer na najbolji način dočarava golgotu kroz koju jedna žena mora da prodje u društvu kako bi odgajila i vaspitala zrelog i okolnostima neoštećenog čovekla. Single mom mi je nekako tinderaj. Yes I'm a mom of two but yet single, let's fuck.

Ma kakva single mom... Taj Zapad..:$

Reč jeste prikladna, terminološki. Ali je jadna. Za mene kao šamar. Tako je doživim svaki put. Kad mi se neko tako obrati kao da mi nabija glavu u zemlju.

Što se tiče glasa, nisam se rastužila, zašto bih, ozbiljno mislim da imam neformiran glas. Kao neki crtani lik, šta znam.

I da, oni što su napisali da ne bi bili sa mnom - nije da se ja ne pitam.//
Nikada ne bih bila sa nekim mlađim od mene dosta, niti dosta starijim. Baš nikada. Maksimalno nekih 3 - 5 godina, gore ili dole. Sve preko toga jok. Pa i 5 je puno, ali ajde recimo.

Ja sam 89. a isto sam studirao na filozofskom znači možda smo se nekad u životu i videli eee

Znaci nije 10 god razlike od Plidua ipak

Šmo, postoji šansa da ti je ona bila simpatija s faksa

nemoj, jebaće ti vuk mater.

Ali je jadna. Za mene kao šamar.

Život samohrane majke u Srbiji je u 98.5% slučajeva svakodnevni šamar, zašto onda etimološki da ulepšavamo i umanjujemo muku. Šamar praktično na svakom koraku.

Ne znam, ja sam veliki deo vremena provodila u čitaonici. Tu baš i ne zalazi dosta ljudi. Verovatno da smo se sreli. Ma kakvi, sto posto. Čekaj malo jbt, šta si ti studirao?