Ćelavost

1. Folikul dlake i vezivno tkivo kože svakako nisu isto, i prvo se lakše tretira, tako da nije isključeno da možda neki preparati na bazi te neke zdrave ishrane, ili kapsula - moguće da deluju. Ali kreme, serumi, kapi, ono što se direktno utrljava i maže po glavi na mestima gde kose nema - sumnjam da su ikada ikome pomogle. Što se tiče strija vezivno tkivo jednom pokidano ne može se obnoviti, revitalizovati niti zakrpiti ničim do dubinskim isecanjem ili laserom, i to laserom dosta teže i veoma, veoma skupo. Tako da nama ženama ne preostaje baš dosta opcija osim da budemo ružne jer smo siromašne.

2. https://ibb.co/r72hwJb
    https://ibb.co/XbrV4mM
    https://ibb.co/2vS0g5R

jedna mini fue transplantacija od 1000 evra (bi mi završila posao vrvt)

3. Haha pogledaj kakvu simetriju lica ima Jason Statham druze, kakvi su ti to primjeri uzmete te neke likove koji vaze za ideal zenama i onda poredite sebe sa njima a bukv jedina crta koju imas ti i jason je ta ćelavica

4. Jedna od retkih izjava plidua za koju je u pravu. Takodje postoje milijarde ćelavaca na svetu, a ovi “zgodni i poželjni” nabroje se na prste jedne ruke. Takodje, ja ne bih ni presadio kosu zbog žena, nego zbog naroda uopšte. Ćelavost mi je nekako neprijatna. Kad sedim negde na slavi i tu sedi neko ko žiletom brije glavu bude mi neprijatno da gledam u njega, a i svima, samo što se ćuti o tome. Tad kad sam se ošišao na nulu, otac mi je rekao “to nije pristojna frizura”, i nekako sam znao da je u pravu. I ja sam se osecao nekako nepristojno. Setite se da je pre bila kazna za neposlušne šišanje do glave. Logoraše, robijaše, u popravnom domu i slično. Nekome stvarno ok stoji, ali to su vrlo retki slučajevi, a i njima bi bilo lepše s kosom. Evo vidi Rogana kakav je lepotan bio dok je imao kosu. Maneken jebeni. Nemanje kose je strašna nesreća, ali tešiti se da je to ok da nije ružno itd je prejadan copium.

5. Maestro pa nije druže strašno, imaš svetlosmeđu kosu, volim tu boju. Imaš baš dobre šanse da to sasvim središ. Uopšte nije strašno. Skupo jeste, ali ...
    Nikada mi neće biti jasno šta žene vide na Džejsonu, iskreno. Ali svi smo različiti.

6. https://ibb.co/Z2c4mCr

Meni se više svidja kad mi je malo duža kosa, ovo je od proletos, nadam se da nisam oćelavio od onda. Sad ću opet da puštam gore a šišam sa strane, imam neke slike kad sam malo pustio dole bradu gore kosu a okolo ošišao, sad kad gledam mnogo dobro ne znam zašto sam se vratio na kratko, verovatno pod pritiskom okoline

7. Ono što sam želeo da kažem je da, ako imaš šmeka, ljudskih kvaliteta i muško si od glave do pete, ćelavos ne predstavlja hendikep - naprotiv. Pogl. npr. za koga se udala Marija Baksa, iako ju je prosilo pola najzgodnijih muškaraca tog vremena. Vole žene i Entonihopkinse i Čarlsbukovske, ne samo Bredpitove.

8. Uglavnom i najveći buntovnici kad tad podlegnu tom pritisku. I umesto da smo sve više svoji, pustimo masu da nam radi o glavi. Šta te briga za okolinu ako se tebi nešto dopada? I ta okolina nije savršena, samim tim ničim kvalifikovana da bude merilo, smernica ili ma kakva odrednica ma čega. Teraj svoje! Bićeš srećniji.

9. Sedaj brt u taj Audi i piči u Tursku dok nije kasno

10. Aavl, šta misliš o tome da dodjem po tebe svojim audijem a6, sednemo u kožna sedišta, vozimo se noću gradom, posle možemo do stana, pustim neki film sa jednog od filmskih kanala, imam ono da se vrati unazad. Možeš mi prolaziti rukama kroz kosu dok gledamo. Naručićemo iz glova hranu.

11. https://ibb.co/Jydsmk2

A ovako mi izgleda glavudza s malo vise kose, jel da se sisam il da pustam

12. I Golum je ćelav

Plačem

13. Nagledah se ovde muških stopala, kurčeva, ramena, kose, celih vukajlijaša medju Turcima, čak i govana - nisam video ni jedan rendgenski snimak doduše, mada ne sumnjam da je neko kačio karlicu sa kičmenim stubom negde na nekoj temi. Al ženske sise ni jedne majku mu, da se ni jedna nije setila da baci sliku bar jedne, ikada, da se kolege autori malo razgalimo, ko da će je to kompromitovati. Sramota bre.

14. Apo, moj brat dobri. Ides li prema nis nekad

15. Idem kad dopadnem vremena, tamo mi sestra zivi, a i jedan od najboljih drugara
    Sto se celavosti tice, ja sam sa 22 udario nularicu, nisam morao, ali vec otisli zalisci bili i pocelo malo da se providi po sredini. Navikao sam se za mesec dana. Par godina su debili od ljudi to koristili kao neki debilni punch line, oni sto me gotive samo prokomentarisali u fazonu kul je i na tome se zavrsila prica. Ja licno gotivim, ne bih pristao na kosu i da mogu da pustim sada, povremeno cujem komentar da mi dobro stoji, i to je to. U sustini je nikakav problem, svakao prakticnije za odrzavanje, samo u pocetku dok se covek navikne malo frkica.

Rekli o sajtu

Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.

Deutsche Welle · 29. April 2011.