Prijava

Da da to je krajnje smešno, otrovali se ljudi i završili u bolnici. Super. Imaš odmah iznad priručnik za humor, nisam ga ovde badava kačio.

Pečurke su neverovatan prilog Prvoj lekciji. :D

Kročiti nogom na tlo, elem.

Okej, dublet je. Oba su u upotrebi. Tle je stariji oblik koji se češće koristi u poetskim formama i za apstraktnije pojmove. Ali vi ste konkretno TLO.
Dakle - Šabac. :)

P.S.

Ne smejem se tome što su se otrovali već Zapatinom kopanju po mraku vaše civilizovanosti. :D

Ili bolje - podzemlju. :P

Avvl nimalo nije škrta… na rečima :D

Cekaj, jel ja to vidim neko prozivanje na cinjenicu da je neka nesretna baba seljanka prodala otrovne pecurke na pijaci i da se narod potrovao, medju njima i deca?

Jebeni orijentalci...

Ne vredjaj orijentalce.

mislio je šaulići...

Posle kaze nisu trigerovani, bukvalno prozivke na nivou treceg osnovne im bacam ovde i moroncine se zakace do granice da se pocnu smejati polumrtvoj deci. Zapata, nemoj da si mi se obratio vise jajaro raspala.

Ne znam Bombi, ponekad mi se čini da je beznadežno, vekovi su učinili svoje.

Slepci jebeni bas sam se iznervirao. Koje su to fore slepacke jebem te evolucijo.

Sreća pa je duboka Sava.

Ti moronu nesretni kojeg sam napojio sperme za 10 godina imas i razloga da budes frustriran, pa se i ne ljutim. Samo nemoj da ti zaljubljenost u mene predje u opsesiju. Bukvalno 80 % upisa ti je o gospodinu. Prevazidji to i teraj dalje.

Nemojte da se svadjate.

kako da se ne svadjam, koji su ovo idiotizmi...

Da krenemo od elementarnog https://sr.wiktionary.org/wiki/ljudskost Mislio sam da se prva poglavlja mogu preskočiti, no sva je prilika da je zaostalost za civilizacijom veća nego što sam pretpostavljao.

A melk kolko napinjes to je nerealno, bas je defri dahmer jezivo

Ok, dosadan je, napinje sa klinackim prozivkama, dahmer nerealno. A nije ti nerealno pominjati trovanje dece zbog frustracije jebem te usta tako postenog. Govno jedno maleno.