karaj vucelu

1. Slušam ovog piculu, prica o studentima kao da oslobađaju rvacku od hdz a ne ze njega neku tamo nebitnu serbiu. Klasicno birokratsko govno koji hoce da za svoju organizaciju zadrzi istu zonu uticaja ovaj put preko studenata kad bolje adute nemaju. Tako su nas zajebali i 5okt

2. A sve to od našeg keša.Lepo baš,majkumuŠto se mene tiče mogo je i metlu da korist za let.

3. u što doček...velika dobrodošlica od prevažne osobe x

https://x.com/i/status/1920152522615877682

4. Ту је почасна гарда.

5. Picula: Neko ko ima EU težnje ne može da se nađe na Crvenom trgu i učestvuje na Putinovoj paradi

kme kme picula

6. eoga vucela cetvrti na top listi Moskau gostiju posle si đina i lule u reziji kremlja pa se vi jepte cigani

https://x.com/i/status/1920225910793396386

nismo mi tamo neka afrika. Kabi bi učli u briksa bili bi topina tamo al jok slepci oce u eu

7. hahaha, u petnajs jura da Bulg i dalje podržava Jovanovića.

8. Odoše svi ovi šupci na smetlište, milina jedna.

9. Па нек подржава, шта он зна човек, још је свеж, научиће.

10. Kažu klinci sa FON-a bez brige sve je pod kontrolom, sve što smo radili poslednjih pola godine bilo je dobro, smišljeno, u toku smo sa svime i tri koraka ispred.

11. Мени је преготивно што се види ко је ко, сви су показали право лице, али, шта ће то значити на изборима, видећемо.

12. И ако тупсонима сад није јасно ко је ко, и како функционише систем, и шта ће се десити у наредних пар година, супер, гласајте за СНС и даље, и требају да нас и вас јебу исве снаге,

13. ali brate Jovanović ruši Vucelu kako ne vidite, samo hoće izbore na kojima će sig sig pasti zvalousti i nista vise. Od mene ima siguran glas makar sa zavetnicom išao lol

E a pajz koferceta sto se zabrinuo

"ONI NE RAZUMEJU DA TO MOŽE BITI KRAJ NJIHOVOG SNA" Dačić o zahtevu studenata u blokadi

14. Nema dacica jopet, sve sami sns

Rekli o sajtu

Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“

Danas · 06. Novembar 2008.