karaj vucelu

1. Eo sa ftn

Pitanje koliko nas ima i gde smo:
    -Peškasi idu put Loznice
    -Biciklisti krenuli za Loznicu
    -Trkači put Brisela
    -Student u svakom selu obilazi Zaječar (Rgotina, Zvezdan, Nikoličevo)
    -U planu tri veća protesta
    -9 ostalih akcija
    -Štampamo majice i bedževe na faksu
    -Diskusije, planumi
    -Priprema za obuku kontrolora
    -Priprema materijala za kampanju
    -Admini tvituju redovno
    Malo li je na ovu skupoću, a u brzini tek 2/5, jer mora zalet da se uhvati prvo.

2. lol al zipa ove parazite

Poslaničku listu koju će sastaviti studenti, do sada su podržali Demokratska stranka, Pokret slobodnih građana, Kreni-promeni, Zeleno-levi front, Novo lice Srbije, Ekološki ustanak, Liga socijaldemokrata Vojvodine i Socijaldemokratska stranka Borisa Tadića.

inace ovo je kljucno

Studenti u blokadi, kako je objavljeno u pojedinim medijima, u narednih sedam dana sastaviće listu kandidata za vanredne parlamentarne izbore. Dogovori na fakultetima počinju danas i trajaće do sredine maja.

3. Паметан Нецтор, једва чекам да видим листу кандидата студената, објавите овде чим пре.

4. malo nebulozno jbg pravi se lista a izbora ni u najavi. Ajde racunam da znaju sta rade kao i do sad, gomilu poteza nismo mogli ni da pretpostavimo a bili su odlični, ali generalno veliki upliv eu u sve ovo nikako nije dobar i ako oni probiju kod studenata to je to ćao ende good buy

Međutim reklo bi se da je centralna inteligencija na drugim univerzitetima a ne na ovima odakle se trci do brisela i strazbura, i drka na lauru kovesi.

5. Добро јавили су да ће бити избори, видећемо, вероватно пушагија за све осим за Нецторову листу, па ће њега смарати са ИЗДО СИ БеГе.

6. Čim mažaroni podržavaju,to odma ne valja....bacaj u vodu!Da ostale ne pominjem!

7. Nebitna je ta podrška studentima od političkih govana bezveze je taj hajp, i ako ih podržavaju i ako ne istovremeno i odmažu i pomažu, više odmažu.

Ko god se prišljamči uz studente više im odmaže jer kog boli kurac šta misli neka organizacija koja parazitira u skupštini već 10+ i više godina i nije dupe pomerila. Zna se da očekuju deo kolača isto kao i što EU sa podrškom ima svoje direktne interese.

Cela ova priča funkcioniše isključivo jer je podržao narod kome se u globalu jebe za političke stranke.

8. Паметан Нецтор

C

Nebitna je ta podrška studentima od političkih govana bezveze je taj hajp

+1

Ko god bude makar oklevao da podrži studente, ili bude imao nekakav uslov, odstraniće ga u startu. Napravili su odličnu priču mladost, pozitiva, zdrava Srbija, budućnost...I ko je protiv toga je u startu zlo neviđeno, a ko nije sa njima protiv njih je. Tako da prišljamčiti se studentima je jedini način da se politički preživi, naročito za partijice koje jedva prebace cenzus. Nestoru je negde svejedno, jer on živi dobro i bez politike, ne mora da se valja po septičkim jamama.

9. Napravili su odličnu priču mladost, pozitiva, zdrava Srbija, budućnost...

Супер, али неће они водити државу.

10. Šezdvasedam nebitno ko će voditi državu, ako ne budu valjali menjamo ih za 3-4 godine, ako ni idući ne valjaju menjamo i njih itd. Ta priča mora da se napravi i moramo da razmišljamo na taj način, da su političari sluge a ne vođe i autoriteti.

11. Ово слика ми је префејк, СУДИЋЕ вам се, за шта, за ботовање?! Има озбиљнијих прекршаја од ботовања.
    Елем, то то, то је прејака прича, за 3-4 године ћемо променити власт ако НЕ ВАЉАЈУ, Мелкијадесе мој, ми немамо 3-4 године за бацање, ако ниси приметио по стању у држави па и у свету.

12. ми немамо 3-4 године за бацање

Mi nemamo jer smo jebeni bezmudi imbecili koji kurcem nisu mrdnuli da ovo ne taljiga ovako 10+ godina, nebitni smo i ništa nas se ne pita. Ovo više nije tvoja i moja zemlja koju mi uređujemo, zemlja pripada klincima i oni će je uređivati, oni imaju vremena. Mi ovde samo postojimo, živeli smo kao najobičnije pičke i to je cena.

Ovaj spisak botova postoji i kačio sam ga negde ovde mislim bio, ono, imena prezimena, tviter instagram fejzbuk nalozi, sve u kolonama lepo pregledno. Našao neka govna koja poznajem.

13. lol video sam ovo za botovanje, deluje ko pucanj u prazno. Jbg aj dokaži da je neko plaćeno botovao kad sve ide na crno i "za uslugu". Teško da neko legalno to radi i da mu plaćaju doprinose lol, ima putne troskove i topli obrok u kancu. Mada ima i tih call centara al to je vec ozakonjeno.

Jbg imas i strane agente kod nas koji primaju pare od kojekakvih sorosa i seru protiv vucele koko oces i dalje (videti pod aktivisti)

14. Ko god bude makar oklevao da podrži studente, ili bude imao nekakav uslov, odstraniće ga u startu

ovo je merodavno samo ako se zadrži trenutni kurs, ako random evropejci ne uvuku preduboko prste onda naravno da ne treba podrzati. Razlog zasto to nece da se desi jer ako do toga dodje studenti nece ostati ujedinjeni.
    Fora sa studntima je sto su prosrpski orijentisani i samo taj kurs moze da uradi nesto.

15. Ovaj spisak botova postoji i kačio sam ga negde ovde mislim bio, ono, imena prezimena, tviter instagram fejzbuk nalozi, sve u kolonama lepo pregledno. Našao neka govna koja poznajem.

Неки Крени-промени је исто ја мислим прошле године качио листе са десетинама хиљада ботова име, презиме, етцетера, дајте те спискове ако имате негде.

16. Mi nemamo jer smo jebeni bezmudi imbecili koji kurcem nisu mrdnuli da ovo ne taljiga ovako 10+ godina, nebitni smo i ništa nas se ne pita. Ovo više nije tvoja i moja zemlja koju mi uređujemo, zemlja pripada klincima i oni će je uređivati, oni imaju vremena. Mi ovde samo postojimo, živeli smo kao najobičnije pičke i to je cena.

Не, ни они немају, овим темпом нико од нас нема времена, немамо паре, немамо производњу, немамо ништа, све се распада, какве 3-4 године имају клинци само зато што су млади, шта да иду на ЕХИТ те 3-4 године?!

17. Pratio sam kod kroasana preko indexa kako su se u startu hajpovali na studentske proteste, sve lajv prenosili fazon u srbiji nema slobode medija pa kao kod njih se vidi istina, onda kad su videli beograd niš kragujevac kakvo srbovanje je u igri odjednom su im se ogadili protesti lol

To vazi i za ove n1 i novas, kada oni vise ne budu imali interesa od cele price to bi bio realan pokazatelj promene. ALi koliko vidim i kod njih je kreulo polivanje preko euronews-a sa onom Koralovo epizodom i Čedom-patrik Antićem

18. Не рачунајући друштвене мреже, НДХ1 и НоваЅЅ су једине телевизије које преносе те неке догађаје као што су протест, пешачења, бициклијада..

Rekli o sajtu

Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.

Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.