U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.
Mondo · 25. Novembar 2010.
Hehe, Peki, dobar klip :)
Na ovoj temi treba da pišu oni koji navijaju za Srbiju, a ne za neke Švabe I Novozelandjane. :D
Navijam naravno za Srbiju, onda za Severnu Koreju i Honduras....
Sto se tice seljaka u ekipi, uz Panteliju tu su i: Lazovic i Milijas, dok polu-srpski prica Subotic (njemu se oprasta)
Nisam, navijao sam za NZ zato sto smo NAJJACI :)))
:D
http://www.rts.rs/page/sport/sr/jar2010/story/1411/Orlovi/716522/Nemci+%C5%A1pijuniraju+.html
Zajebani ovi Nemci... :)
Послали смо и ми шпијуне, мислиш да је Антић мутав? :)
Da, ali ih još nisu uhvatili. Znači kao da nismo. :)
Ako puknemo od Ganaca....mozemo da odemo kuci. :D
Па то су прави шпијуни, а не ови што дају изјаве. :)
Imamo sreće što nismo sa Englezima u grupi, oni bi Bonda poslali.
Пред Немачку, што није било тако давно, људи су се напржили, а видели смо шта се десило. По некој мојој прогнози, бламирања у Африци неће бити. Нек пробају да прођу групу, то би био доста добар успех, а и уколико не прођу није страшно. Чамуге имају индивидуално јаку селекцију, Немци увек били Немци, а ни Аборџине не треба подцењивати. Мислим да је блам за један европски тим да изгуби у такмичарском мечу од Аустралије, ту очекујем победу, док предност за пласман даље дајем чамугама и Швабама. Но, може, а и не мора бити.
Burzume, ti Aboridžini sve sami Hrvati, verov'o il' ne.
Ма има их и србоидних, гледао сам нешто састав. Је л' Видука и Кејхил још трче за лоптом или сам ја остао у две 'иљадитој?
Viduka je ispušio za ovo svetsko(mislim da trenutno nema ni klub), a Kejhil još taljiga.
Mile Sterjovski! Srbenda!
Шта брате да прођу групу... Полуфинале! Ништа испод тога не признајем као успјех! Сад или никад! Идееееемооооооооооооооо!!!1 :-)))
Jebote vi ste u raspravi oko najvećeg džibera ladno izostavili Stojkovića i Lazovića.
Ako izgubimo od crncuga vise ne treba ni da igramo, jer cemo onda morati da se otvorimo protiv Nemaca, a svi znamo kako ce to da se okonca (3+ za momke u belim dresovima).
Drugari, cudna smo mi ekipa, jedan dan mozemo da pobedimo Brazil, a onda mozemo da puknemo od onih mojih nesrecnih Sanmarineza...
То се и ја плашим... Ако победимо Гањане, или бар одиграмо нерешено, биће добро зато што ће онда вероватно победа против Кенгура да нас води даље.
Али ако изгубимо, сви ће да крену да кењају о овоме и ономе.
Ма имам добар осећај, бијемо чамуге на старту.
Gance* :)