Podijeli sa Vukajlijašima

1. strongman :)

MELKOR
    pre par godina u nisu, sedim tako u toku nedelje neki pab, zatvara se u 12, 11:55, zavrsavam pivu, ulazi milan sa nekom ribom sedne za sto pored reko de ces zatvara se kafana, jok covek naruci 2 piva, sljusti za 5 min i ode.
    ROKLEM

ne znam sto ali koncept ovih videa gde neko gleda u kameru i prica nesto mi nikako ne prija. intervju, ok, diskusija, neko predavanje uz neko pokazivanje sve ok, al ovo sad na jutubu, imas nekog stao i snima se i prica monolog, reeeetko kad mi bude toliko zanimljivo da odgledam do kraja.
    to mi je pisana forma, nije video.

treba razmisljati o smrti na nacin na koji kaze doduse. iako mi se cini da ne umem iskreno to da radim, jer bi to kao trebalo da ti da fokus na bitne stvari, sta volis sta ne, da ne gubis vreme itd, a ja kad pomislim na to uzmem i razmisljam se, ok, gubim vreme al sta bi pa jebeno pametnije radio? cak i ovde sa vama na vukajliji 2022.
    sta, cu se ostvarujem i guram sad na poslu umesto da otaljavam minimalno kolko mogu da mi pravi dodatni stres za neku kao "moc" i "ostvarenost" i mizerno veci novac (vrlo cesto isti kad svedes crtu), ili nesto posebno da radim sa decom koja bi samo da izadju napolje da se igraju sa vrsnjacima umesto da drve samnom nesto, ili sta?
    nista od ovoga nije tacno ako bi stvarno sebe ubedio da cu da umrem, garantovano bi probao nesto da uradim sa necim, tako da eto, zakljucak mi je da nije bas lako da razmisljas o tome.

2. Sta je bilo sa vukom i avi, vidim spominju se, kao oni su neke bitne glave sad

3. hahaha koliko ste propali

4. https://youtu.be/03sylCPNTfs

S posvetom,

Od Vuka za Avvl

Moram da ti slomim ideju o romantici, nikada neću biti sa muškarcem.

5. Sta je bilo sa vukom i avi, vidim spominju se, kao oni su neke bitne glave sad

Bog i batina...

6. Jel ste se pojebali jedino seks moze da ustalasa napacene vukajlijase slike kurceba i ostalo i generalno sve sto je rijaliti nista pozitivno njih ne zanima

7. Jel realno ovo sto radi telekom

8. аха>?! а шта ради телеком ако можеш да објасниш ако није проблем немо се љутиш

9. Ovo https://rs.n1info.com/vesti/nova-kampanja-telekoma-standovi-ispred-sbb-nude-i-prevoz-za-raskidanje-ugovora/
    Nisam citao 1984 i sta vec ali necu pogresiti garant ako kazem da je ovo sigurno orvelovski

10. Ja sam se sad dosta uzdigao na lestvici nakon upotrebe ove reci nemoj neko da mi se obraca sa bate batke druze i sl ubuduce jer ne odgovaram takvima

11. Mnogo si puštio muda poslednjih dana batke, miran budi

12. Ti si sramota
    Ti mesni narezak i jos vas par penzionera komentatora
    Napusi se kurcine, odjebite sa sajta ako cete samo da serete, obesite se i ti i jova i svi seratori, ja sam mozda pustio mozda nisam ali ih imam a ti ih nemas jarcicu
    Reci nesto zanimljivo a ne ko je pustuo muda ko je u pravu ko nije kakav je maestrov kurac gledaj svoj zivot mame ti ga nabijem blesave ove babe szo zovu zadrugu i farmu su daleko naprednije od vas

13. Mislim radi sta hoces samo mene zaobidji

14. Бергасе, приступи инструменту

15. Kurca mi se bergaye napuši.

Rekli o sajtu

Na sajtu vukajlija.com definisan je pluskvamfutur I i II , poseban morfološki oblik glagola, kojim se služe političari kada govore o ulasku Srbije u Evropsku uniju.

Kurir · 20. Februar 2011.