Podijeli sa Vukajlijašima

1. сбб умро оног тренутка кацу изгубили право на премијер лигу јбг

2. Moram da se oprostim od svih vas...

3. vazi avl, pozdrav

4. Zašto ljudi ponekad rade loše stvari sami sebi

5. Kvare svoju reputaciju, ugled. Baš loše

6. pozdrav avi, nedostajaćeš nam, navrati narednih godina.

7. Nedostajaćeš nama, pilićarima

8. odlasci sa vukajlije su mi uvek izgledali kao ovo iz rik and mortija, sta da kazes nego dovidjenja?

https://www.youtube.com/watch?v=Qm-nYqvLke8

9. Pozdravljam vas.

Nismo se baš dugo družili, nije da sam bila ljudina, džek, drugarčina - bila sam jako odvratna kada bi pročitala nešto što bi me lično dotaklo. To je bio i jeste nažalost i u životu moj način da se branim. Ako pustim da me još samo neko povredi, bojim se da neću preživeti. Iskreno, makar i iz sprdnje, na nekom, eto, forumu... Sa pojedinima mi je bila čast da razmenjujem slova. Istinski. Ne sprdam nikog, valjda ste do sad shvatili da sam to što sam, bez grama mogućnosti da to sakrijem, namažem, prikrijem... Zapravo ste svi ok momci, zatekli ste se ovde gde je jedna prokleta osoba našla da vas bombarduje odvratnim pojedinostima iz svog života - apsurdno, nema šta. Moram da kažem da sam od svakog od vas ponešto naučila. Pokušavala sam ono što i s tatom u šahu, ali tako se ne pobeđuje. Možda nekad u životu naučim. Možda i ja u nečemu pobedim.
    Hvala na svemu. Nikome ništa bukvalno za zlo nisam uzela. Dobri ste vi ljudi. I vi imate svoje razloge zašto tavorite ovde... ali u to ne zalazim niti ću produbljivati.
    Izvinjavam se zbog svega lošeg.
    Još jednom hvala.
    Naravno da neću nedostajati nikome, osoba kao ja ne nedostaje. I to je pametno. Osobe poput mene retke su, ali njih se s pravom treba kloniti. I svi ste imali štit, neizostavno. Bravo na tome.
    Želim vam svima svako dobro u životu. Baš svako, što i sebi želite. Ja moram još puno da učim i još mnogo ratova da izgubim.
    Bila mi je čast!

Poštovanje,

Ivana

10. Plačem.

Ti si nas dobila u ovoj partiji.

Ali nismo te pustili. Uživaj, lepoto i nemoj se vraćati za svoje dobro. Posveti se nečem lepom u realnom svetu

11. O jebem ti vec cetvrtak

12. vuce, iritantniji si od avl u ovim vasim prepucavanjima, ako je to ikako moguce, si svestan toga?

13. pa ono, trenutak kad trebas da zajebes vise, i nisi zanimljiv je bio pre jedno 2 nedelje. ono, da ti kaze neko cisto.

14. Sta se desilo pre 2 nedelje? Nemam linearnu evidenciju sto bi neko reko

15. па прозиво си је мислим аввл ауторку колико се сећам

16. Nije više važno. Čuvajte se. ❤️

17. ❤️❤️❤️

Rekli o sajtu

Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“

Danas · 06. Novembar 2008.