Podijeli sa Vukajlijašima

1. ne slati srca, to troši dragocene resurse servera vukajlije.

2. Sreća pa sam imao jedva dva iz fizike i nikad nisam čuo za ovaj preglupi pojam

3. Ali postigao je svrhu, Jovo. Hrpa ljudi će kliknuti na članak, ako ništa drugo da im mater psuje. Seti se visprenih šala srpskih medija o političaru znakovitog prezimena Kurc.

4. samo da vas obavestim od danas ne štrajkujem glađu nego strejtom

5. Aj to s Kurcom :D je i šaljivo, jer se radi o klasičnoj prostoti.
    Ali ovdje je aluzija na ustaški pozdrav... a ustaše samo oko Banjaluke poklale na hiljade ljudi.

https://sr.wikipedia.org/wiki/%D0%9C%D0%B0%D1%81%D0%B0%D0%BA%D1%80_%D1%83_%D0%94%D1%80%D0%B0%D0%BA%D1%83%D0%BB%D0%B8%D1%9B%D1%83

6. i sa Kurcom ne možeš izbjeći šalu... a ovdje si morao baš namjerno da smisliš

7. Koliko vredi po tebi sergej
    Ja ne znam koliko vredi
    Ali znam da takvih nece vise biti koji se setkaju kao mesi i odradjuju glavom posao u veznom redu kad ode modric.i ovih jos par glava bice samo atleticari
    Za mene je rame uz rame sa modricem koji igra u mnogo boljem klubu pa nisu za poredjenje i iskreno nisam bas ni gledao nesto lacio pa se mozda pravim pametan ali video sam kako igra
    Ne znam koja je poenta sa time da se nasi sportisti omalovaze ako je to bio cilj celt

8. Kakav smo narod majke nam ga
    Ne valja djokovic ne valja jokic ne valja sms
    Ko valja jebate
    Kontam jedino da niko nije napusavao ovu sto je uzela muzevo prezime sto skace u dalj jer ima guzicu i sise
    A i to niko ne gleda

9. Koliko vredi po tebi sergej
    Ja ne znam koliko vredi

ne znam ni ja, nisam ni rekao koliko vredi, jer nejednacine nemaju vrednost vec raspon. dakle 0 < SMS vrednost < 120mil $

ne zajevavam igraca vec celu famu oko transferasa kamionima i avionima koji samo sto nece evo jedno 3 god, al nikako da bude.

10. tako da sasvim je legitimno zajebavati ga da ce zavrsiti karijeru u laciju. sto uopste nije lose, ali jese za zajebavanje ako stalno neko prica da nece.

11. Ne znam ti ja te nejednacine nego jel si sad rekao da ne vredi 120mil?
    Sad svakk ko trci u usta ga jebem i ima 21,22 vredi 60mil stoga sto ovaj ne bi vredeo 100 npr. A naravno da je farsa nije to nista sta radi terza
    Po meni licno vredi 800 000 miliona on i 900 modric druga je stvar sto je fudbal jedna kurcina danas

12. Isto kao sto doktor ima 80 ili koliko vec a ovaj neki sto je rezervisan/na mesec dana unapred i sprda se sa musterijom jer nece ni da radi koliko posla ima i ima max srednju ima bar 200 000

13. Aj ne seri bergase 120 miliona za smsa jesil dobar ti

Obj nekih 45mil

14. Gde komentarisete o tviteru i ilonu masku

15. Slazem se plidu mozda je to i neka realna cena
    Dok dzeko vredi 60

Rekli o sajtu

Kada pitate dva čoveka o nečemu, dobićete više od dva mišljenja. Na toj osnovi je stvoren Vukajlija. Rečnik slenga i idioma.

Kompjuterska Biblioteka · 7. Maj 2009.