Podijeli sa Vukajlijašima

1. Jebote https://youtu.be/H0sTMXnKz1Q 59 ljudi nastradalo u Koreji, očekuje se da broj bude čak i veći.

2. Да ово је баш онако У ЈЕБОТЕ вест
    ко их јебе кад славе сатанистичке празнике
    и онако је умро данас 500 људи од глади ај сад то да поставимо, мислим није ми јасно шта се фасцинираш и изненађујеш око глупости

3. и онако је умро данас 500 људи од глади

20.000 svaki dan.

4. a jel se zna koliko od droge umre svaki dan

5. 150 poginulo u Seulu u stampedu za noc vestica haha a jebate

6. Nešto razmišljam danas... šta je najveća cijena ratova 90-ih?

Mrtvi su svakako tragedija, pad ekonomije je katastrofa, širenje mržnje među narodima takođe...
    Čak ni to što nam je sistem vrijednosti se srozao nije ono najgore.

Ali kontam da je najveća tragedija to koliko su poremećeni životi velikog broja ljudi, pojedinaca i čitavih porodica. Samo u Bosni, za vrijeme rata 2,2 miliona ljudi se raselilo.

Hej 2,2 miliona raseljenih, koji su morali negdje drugo početi ispočetka, i vjerovatno ih je to debelo srozalo u nekoj društvenoj hijerarhiji po svim parametrima. Koliko je njih batalilo faks zbog toga, koliko ih je izgubilo posao? Kolikom je broju ljudi sjeban život jer su u nekom trenutku skrenuti sa neke normalne putanje?

Naravno nije svakog rat sjebao, ali veliki broj ljudi jeste. I nije samo do rata, ima i do čovjeka koliko je spreman da se prilagođava na nove i nepovoljne okolnosti...

Ali ogroman broj ljudi je u nekom životnom smislu najebo i srozao se. Govorim to recimo na osnovu nekih iskustava iz šire porodice, koji su npr. izbjegli 1992. iz Tuzle u Beograd...

Pa onda na to dodaj mješovite brakove, koji su u ogromnom broju pucali po nacionalnoj osnovi 1992...

Mislim ružna tema... al sam samo napisao jer sam razmišljao nešto o tome... kontam da je to stvarno najgori efekat, što je rat ogromnom broj ljudi trajno upropastio život.

I ti kad imaš jedno društvo sa tolikim brojem oštećenih ljudi to je i dalje veliki problem za to društvo.

7. Ubio se mladic 22 godine u laktasima zbog kritike ne na internetu nego pri aplikaciji za posao na benzinskoj pumpi
    Zna li neko nesto konkretnije kao ovaj ga sprdao iz cista mira ili ga zna
    Ode sve u kurac zato ja pricam da su novije generacije (u koje ja spadam da se razumemo) defintivno u kanalu

8. Video sam snimak. Gazda pumpe ga seljački ubacuje, da l si spavao ili nisi, napiši to, da l jedeš ćevape sa dve lepinje, kao to je bitno da l' će biti primljen da radi.

Generalno taj vlasnik pumpe je seljačina.

Ovaj momak je mlad, vidi se da je lepo vaspitan, ima tremu jer mu je verovatno prvi posao. I ovaj majmun pravi seljačke fore i ismeva momka. Jebo bi mu mamicu maminu sad.

9. Pročitao sam naslov u novinama juče za tog dečka ali stvarno nemam želju da odgledam taj video

Nmg te debilizme da varim naročito sa takvim tragičnim ishodima

10. Thilmo, nije to vlasnik nego uposlenik koji mu je "pomagao" oko prijave za posao. Uposlenik je priveden za neovlašteno snimanje (nažalost, jedino krivično djelo koje mu mogu prepisati po našem zakonu za ovaj slučaj) a vlasnik mu je navodno dao otkaz i ogradio se od svega.

Što se dečka tiče, nije mu prvi posao i kao što kaže radio je u "Brčko-gas" i vjerovatno odlučio da se zaposli tu gdje mu je bliže i desi se šta se desi.

Taj Tiktok je većinom mreža za neke idiote, i to češto matore idiote kakav je uposlenik.

Momku nek je laka crna zemlja, žalosno.

11. па добро дајте клип шта сте се сви стисли сад као да су у питању масакри мексичких картела па се штедите, оћу да видим шта му је говорио а чуо сам за случај наравно

12. Imaš klip dje oćeš, lešinare takozvane novine po toj temi naveliko. Sprdao ga ovaj na neke glupe fore skroz, ono, Forest Gamp bi provalio da ga zajebavaju. Posle dva dana "nemogućnosti da više podnosi pritisak" (vrv se masa ljudi sprdala po komentarima) se nažalost ubio. Sad ti isti koji su se sprdali, a i masa drugih koji bi se sig. i sami sprdali da su videli klip, oplakuje momka a ovog šalju u zatvor, lome mu ruke i noge javno i zgražavaju se nad zluradošću i bezumnošću sveta u kom živimo. da se razumemo, idiotski je kačiti bilo koga po netu da bi se nakupili nekakvi lajkovi ili šta već, ali za ovo da dižeš ruku na sebe - pa jebemu krušnu mrvu, ne ide nikako. Ne znam iskreno iz kakve atmosfere je klinac potekao (depra, sirotinja, očaj, nemaština, roditelji kreteni)...ali brate mili kakav smo svi kolektivno špalir zajebancije, nadimaka, šljagi, macola i maltretiranja prošli ko klinci, trebalo bi da smo svi kolektivno il na dopu ili pokojni uveliko. I onaj klinac što je otvorio azil za pse, pa su ga maltretirali, se takodje ubio. https://nova.rs/vesti/hronika/goran-je-brinuo-o-napustenim-psima-a-onda-se-obesio-jer-su-mu-komsije-pretile/

Ne znam. Užasno je reći ali - ne čudi me, živimo u bezumlju već 30+ godina a klinci današnji baš odrastaju na užasnim vrednostima. Mi smo bar imali paju patka i duška dugouška...I Minju Subotu.

13. гледао сам клип, тотално је небитан, на ЈТ нађох.

14. било би до мудију да видимо те коментаре мислим онлајн наравно који су изазвали тај притисак због ког није могао да издржи и тако то

15. Ja sad gledao bukvalno ni jednu uvredu nisam cuo samo trule skeceve.

16. Nije ga vrijeđao taj lik što je snimao nego ljudi po društvenim mrežama koji su dijelili i komentarisali snimak. Nisam gledao klip, pročitao sam doduše šta je i o čemu se radi. Pretpostavljam da su prouzivke bile kako je retardiran što ne konta da ga ovaj zajebava, kako je izgubljen slučaj i tome slično.
    Kad ti to jedan čova kaže, to nije problem. Ali kad na netu postane viralan klip u kome te svi prozivaju da si retard to može biti velika trauma.
    Opet nije razlog da se čovjek ubije... Ali eto...

Čuo sam inače da taj snimak nije sad nastao nego odavno, i to se već duže vrijeme dijeli po internetu. Navodno su lika i u stvarnom životu podjebavali zbog tog klipa i to je trajalo duže vrijeme. A sad je navodno neko taj lik podijelio da li na tik toku, ili gdje li već i klip je postao baš viralan... Nakon toga ovaj valjda nije mogao više izdražati i ubio se.

Toliko sam uspio pročitati.

U svakom slučaju najgore je to sistematsko, možda višemjesečno ismijavanje lika... I to što je stvar okačena na net. Da nije okačeno, ona sama početna sprdnja ne bi ni bila toliki problem, mislim, šala ko šala... Ali to je bio okidač da se pokrene duža kampanja sprdanja s likom...

17. Aha ja sam mislio da se ubio zbog ovog na klipu pa gledam koji kurac.

18. Nisam gledao klip

па одгледај клип и ти и остали шта сте се усрали већа је траума оно шта сам јео кад дебели цигос клепи лонцом у главу бабу него ово

Rekli o sajtu

U busu se devojka svadja preko fona da se ne kaze Vukajlija nego Vujaklija za recnik... ocaj na njenom licu kad je shvatila da ne moze objasniti

Mokoš · 11. Maj 2011.