Teča moj i neki njegov prijatelj pozvani da učestvuju na kobasicijadi, i zaboravili skroz na to. I krenu na kraju, medjutim nemaju kobasice, pošto nemaju ni svinje lol. I svrate u mesnicu usput, kupe kobasice i uzmu treće mesto :D
Znao sam za mudijadu naravno, ima ih na više mesta, ali sajt je odličan sa sve ovim videom, prvoklasna zajebancija. Inače u selu smo imali testis bar nekad, držali dvojica veterinara. Posteri svinja i krava izlepljeni po zidovima, muda u tegli na šanku, u onoj tečnosti za očuvavanje tih stvari. Prava avangarda, a ne partizan.

E da ajde ovo da podelim, mada sam se premišljao malo jer je jezivo i mračno u pm.
https://www.youtube.com/watch?v=WrLrWBI5KfA&ab_channel=BlindDweller
Ali što se tiče umetničkog dela je nestvarno kvalitetno, radovi su tehnički izvanredni + imaju vrlo snažne poruke, dovitljivi su, upečatljivi...Jednom rečju vrede itekako, ali da, zajebano, mračno...Ne gledajte kasno i drogirani.

Nznm ne jedem meso previše, nisam neki ljubitelj čitav svoj život. Kod kuće imam sreću da čovek koji pravi svoje proizvode gleda da budu kvalitetni, tako da je sve pet u čelo u odnosu na industriju. Radio sam nešto za industriju godinu i po dana otpr. i bio na nekoliko mesta. Promašio sam Matijevića doduše, no svejedno - ako je već došlo do toga da za večeru uzimate nekakvu paštetu, viršle ili salamu, bolje pojedite parče stiropora ili truleks krpu.
- k
Nekad se za te pare moglo u mladu rumunku ući...
- k
Ne, nije se moralo, ali se moglo
- PA
Kako WEF predviđa sve živo, od pandemije do sajber pandemije, nema bre to je struka prve klase
- PA
Sponzor Nord VPN lol
- PA
E hotule sviđa mi se tvoj simp(le) stajl na profilnoj baciću i ja neku prozu samo kontra da userem i avvl pa time ubijem dve muve jednim udarcem
- Š
Trajfors da li ta promena profilne znači da si ti MGTOW kao i ja??
- PA
Brate u poslednje vreme pratim neka dva kanala, možda ih znaš, jedan je "Better Bachelor" koji je čiča u 40im i izgleda da je MGTOW, a drugi je, pajsad: žensko! I to dobra pička pride, Courtney Ryan se zove i ludilo pravi dovodi moderne žene isprane feminizmom i sedne ih u neku fotelju pa ih pusti da se blamiraju. Ja lično nisam MGTOW još uvek ali od poslednja tri propala pokušaja muvanja sam shvatio koliko je jebeno otišlo sve u kurac, pa se polako priklanjam tom taboru. Kapiram te brale veoma je redpilled priča i drago mi je da si odustao na vreme
- Š
Ne znam moraću da ih pogledam brt, a ova Kortnej ima sjajne sisurdetine, hvala ti. Onaj tvoj ćelavi life hack guru mi je isprozivao ed edd n eddy i još neka lepa sjećanja iz detinjstva u klipu skorašnjem, neću mu oprostiti to.