Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).
Skodin blog · 04. Septembar 2010.
toeto taj smrad tacno sam znao
zakleti milogorac sa stanom a dje drugdje nego u bg
Cuvajte se vakih to su najgora govna!!!
prodaj to u zemunu, kupi u kikindi vjeruj bratu neces se pokajati najbolji odnos cijene i kvaliteta
Ali vidi da si blizu Svetofora, cuo sam da imaju trajno niske cene
DJED MI GA JE NA SABLJU DOBIO KAD SU SABLJE STANOVE DIJELIJE
DOK JE MOJ DJED GRADIO JUGU TVOJ SRBOCETNIK JE RAZBIJAO
Imam ovde negde u kući zahvalnicu dedinu za oslobađanje Beograda. Sad u ovim godinama živeo bih u BG jedino uz platu od 300.000 i stabilan čestiti posao neki, jer
- prljavo
- zagađeno
- pregužva
- nema parkinga
- kriminal
- preskupo
- sirotinja na sve strane
300.000 bi bio minimum neki
haha rare pliduu fail
borio se djed na udbaskom frontu vidim ja
pa da, normalcima zahvalnica a komunjarama jugofasistima
S T A N
T
A
N
Deda ne da nije dobio garniseru već su nam uzeli 12 jutara zemlje u vreme konfiskacije. Izgubio brata, dve godine života i umalo razum pošto je imao baš jebena zaduženja u ratu (išao kao izvidnica i klao straže da partizani mogu da napadnu), što ga je stajalo pola godine boravka u ustanovi kad se završio rat. I tako ti zemlja vrati lol. Da mi dođe neko na vrata i donese mi poziv za mobilizaciju, tačno bih ga upucao istog momenta.
komunjare najgora posat koja potrefila srpskog seljaka ratnika dingospowa
vece stetocine od turaka i ss-ovaca
haha cekao sam da se javi sharan xd
Najveći grad za koji nikad niste čuli
https://sr.wikipedia.org/wiki/%D0%A7%D1%83%D0%BD%D0%B3%D0%BA%D0%B8%D0%BD%D0%B3
31 milion stanovnika bajo moj.
Град је индустријски, транспортни и културни центар региона са универзитетима, музејима, позориштем и галеријама. Конзулати више држава се налазе у Чунгкингу.
Према процени из 2009. у граду је живело 4.579.725 становника3, док шире градско подручје има 31.442.300 становника.
jova se okreno istoku idu stvari na dobro
Haha danas svesrpski sabor u krugu dvoike looool
Takoe vucela jebi u centar
Ee lako je u BG održavati sabore, što ga ne održaše na Gazimestanu u srcu Srbije
eee moooj plidule bice i vatrometa u parku pajsad republike srpske
Plidu be like: I fear no man but that thing… vatromet u parku republike srpske… it scares me.
ahahah odose i sipusi dokurca
https://n1info.rs/vesti/video-parada-ponosa-u-pristini-gradonacelnik-kurti-i-ministri-u-prvim-redovima/
bice ovo lako za resavanje
Kaskaju za nama u neoliberlaštini, mi smo najprviji imali pedera precednika vlade posle Iraca, nije sramota biti drugi u takvom društvu.
brnaba je tatko to se ne racuna