U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.
Mondo · 25. Novembar 2010.
Koliko ljudi uzimaju kad prodaju nekom seminarski rad?
петсто до 'иљаду динара код нас, у зависности од величине рада, мада може и више.
kako se linkuju definicije u rijecima koje koristis za svoju definiciju?
Imas sa strane objasnje je kada pises svoju definiciju
Мало је то пара за семинарски, без бар 20 евра ништа.
Koliko sam ja upoznat, moje radove su prodavali za 2-3 hiljade likovi kojima sam ih dao da pogledaju nakon što sam položio. U zavisnosti koliko je čoveku bitno ili hitno možeš cepnuti od 1000 do 3000
Zmaju, leva uglata zagrada/reč koju hoćeš da se vidi/uspravna crta/link/desna uglata zagrada
leva uglata je na kombinaciji desni alt + F
uspravna crta desni alt + W
desna uglata desni alt + G
Код нас један лик узима 70 марака по раду, значи 35 евра :)
fala brus, bez detaljnog objasnjenja nema nista :-)
e da, ko zna neki strani jezik na netu moze naci izobilje seminarskih, jesu u sirovom obliku pa ih treba srediti. kod nas je seminarski od 20 maraka pa na gore.
Je l' jebeno moguće da ima još jebenih retarda koji jebeno siluju sa jebenim retardiranim Pujdom, jebote?!
Ко или шта је Пујдо?
Ne pitaj
јебига, већ сам питао, сад је ред и да ми се одговори :)
Ко или шта је Пујдо?
Što manje znaš - to bolje. Vjeruj mi.
У је, што сте заштитнички настројени. Баш ме занима око чега се диже толка бука
Lepa velika dlakava kuca rase samojed.
Kad ne bi kroz usta ona bi kroz guzcu
A ni meni nije jasno što ne vole slatku kucu. Ja bih ga udomila da već nema vlasnika. :)
Počeli da kače njegovu sliku kao nenormalni pa se većina pobunila. Ja se ne bunim. :)
Има ли неко линк од оне зајебанције што скролујеш па, као, гледаш колики је човек у односу на макросвет и на микросвет?
Evo ga doktore.
http://htwins.net/scale2/
Фала