Ja pitah koliko može da se uzme za seminarski, a dobih odgovore od 500 dinara do 35 evra i sad opet ništa ne znam. A dobro, ne može to čovek ni da zna dok ne ispita konkretno tržište. Hvala lepo, a ako je još neko imao iskustva sa prodajom seminarskih, neka baci još neki info slobodno.
Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.
Koliko treba pasulju da se skuva ako ga kuvam u pretis loncu (onaj što pišti kace napari)?
Ja pitah koliko može da se uzme za seminarski, a dobih odgovore od 500 dinara do 35 evra i sad opet ništa ne znam. A dobro, ne može to čovek ni da zna dok ne ispita konkretno tržište. Hvala lepo, a ako je još neko imao iskustva sa prodajom seminarskih, neka baci još neki info slobodno.
Syn, o čemu je seminarski i koliko strana ima?
Svako ko ti uzme više od 300 dinara te zajeb'o, tebreks.
a sto ne odes na http://www.seminarski.rs/index.html i lepo se informises?
U BL je cijena između 15 i 30 maraka (pa vi računajte, neam pojma koliki je sad kurs).
Не бих ти га радио испод 'иљадарке... Зависи који је посао. Узимао сам и 100 јура за неке радове.
Seminarski je 20 KM u Tuzlanskom kantonu. 20 * 50 = 1000 dinara.
Koliko treba pasulju da se skuva ako ga kuvam u pretis loncu (onaj što pišti kace napari)?
Alo kuvari, javljajte se, ostaću bez ručka danas!
Ako si išla pravom procedurom i natapala ga noć prije u vodi - oko 40 minuta.
Da, to natapanje uštedi vremena. I ne zaboravi slaninice, kobasice i rebarca da staviš :)
колико траје зависи од сорте пасуља, курузар најдуже траје, по пар сати кувања,а кобасице убациш пред крај ;-)
Naravno da nisam. Koliko treba bez da se prethodno meće u vodu?
SELE IZGOREĆEŠ ZGRADU OSTAVI SE LONCA, NIJE TO ZA TEBE!!!
I ne zaboravi špic rebra i lovor.
Селе, чини ми се да ћеш ти на крају јести паштету.
Ubaci i Vučicu, ako bude mjesta u loncu.
olololo
hahahahaha...ako nisi natapala, biće to dugo kuvanje, batali onda.
http://www.imtopola.rs/images/pasulj%20sa%20dimljenom%20slaninom.jpg