Moram nekome da se pohvalim

1. Pa sto ne prestanes da pijes majmune

2. pa vidiš li da sam prestao, slepče

3. Ako sam odlučiš, onda podržavam.

Najgori su oni što vole da popiju, ali prestanu zato što im žene/devojke zvocaju. Znam takve, oni su u agoniji.

Ja volim da popijem, i prestaću samo ako me nedajbože neka boljka natera.

Ovako, da se okupi društvo, roštiljamo, zezamo se, svi piju pivo a ja da gulim oranžadu, neće da bude.

4. Ne moraš da se useravaš, max 70% of total drunkenness

5. Trebao si da se zoveš JANPI heheh skechhh

6. već bio zauzet nik :)

Jeste, sam sam odlučio, i sada mi već nije problem. Ako se negde baš i sedi i podrazumeva se da se pije, onda pijem votku jer jedino nju ne volim.

7. Kakva bre votka, ko to pije kojkurac.

Zamisli dođeš mi na slavu i kao ja bih votku sa ukusom dinje.

Bolje šti si prestao da piješ.

8. Votka je jako lepo piće, autore Thilmo. Ali votka, ne ovi otrovi što pije srednja medicinska na Balkanu. Ne mora biti ni posebno skupa. Hlibnyv Dar, odlična ukrajinska votka 13 jevreja litar.

9. Voćne votke go kurac svaka, da se razumemo

10. ali votka plus kompot je stvarno nešto.

11. Ne kažem ja da je loše piće. Ali ne znam nikog da kad sednemo u kafani naručuje votku. A znam mnogo ljudi koji konzumiraju alkohol.

12. To da, definitivno nije toliko popularno, sem kad se klinci kurče po diskoima i naručuju šatro skupe boce sa prskalicama i govnima.

13. Haha burazer koji je u inostranstvu, ima oko 7-8k evra mesečno platu. I sad uvek je bio knjiški moljac, izađemo u neku fensi kafanu i on naruči neki šampanjac vrv da se prokurči malo.

Ja probam, lepo ono, penušavo. Lako se pije, mislim da sam vraćao konobara na 20min da donosi flašu.

Kad je došao račun, burazera su izdale noge, seo na stolicu kao paralisan hahhahahaha

14. Nema iskustva u toj vrsti kurčenja. :)

15. Pa verovatno dok je studirao medicinu, gledao one mamine i tatine sinove kako izlaze u grad i naručuju to. Sad kad je došao do para, hteo i on da se pokaže. Xd

Al realno on sad to može 100x više od tih na koje se ugledao. Ne znam što ga skenjao taj račun od 600-700e. lol

16. Druze ozbiljan lokal i gospotsko šikanje je daleko više od 800 evra pogotovo ako nećeš da stojiš da te gaze kao stoku
    Pare mozes da zaradis al manire ne mozes da kupis

17. Ja volim uvek da imam rezervisan sto, ali najviše što idem je da uzmemo džek denijels flajku.

Ta neka instagram kurčenja moet ili slično su mi debilna.

Rekli o sajtu

Na sajtu vukajlija.com definisan je pluskvamfutur I i II , poseban morfološki oblik glagola, kojim se služe političari kada govore o ulasku Srbije u Evropsku uniju.

Kurir · 20. Februar 2011.