Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.
Status Magazin · April 2009.
I modern family mi je bolji od friendsa, eto
ја не знам сећам се да су се пријатељи годинама приказивали на б92 али ако сам погледао 3 епизоде сечем курац мајке ми и немам мишљење о серији иск заболе ме комедије не узимам за озбиљно па их не гледам и не оцењујем
Seru sad svi sta je bolje od frenca, milion stvari je bolje od frenca naravno, ali frenc je jednostavno ili pre tih stvari sniman, a i bez toga je kulturoloski fenomen. Plus je emitovanje frenca kod nas koincidiralo sa najranijim mladostima mnogih nas odavde, te ce uvek biti legendarno
Ovo što elokventno kaže Zapata
Modern femili je takva jedna woke krindzara, ne znam ko to gleda jbt
Namjerno sam spomenuo modern family svjestan da cu biti popišan ali si barem mogao da gledaš sofiju vergaru
Ovo sto zapata kaze ima smisla, moji stariji siblingsi su to gledali sjecam se dok sam bio balavac
плиду воајер
U sustini, meni je malcolm in the middle ono sto je vama friends, prapocetak humoristicnih serija
Skauzerov askurđel je vrv otkidao na Đeknu
Treba da batalimo posto je ukus subjektivna stvar
meni mucke, to se nije propustala epizoda. pre toga sam na hrt-u ponekad nailazio na bracne vode i kozbi sou, znao sam pogledati ali me nije privuklo da postanem redovan (edit: al tad sam bio klinac tipa 9-10 godina, srecni ljudi zakon)
Gledao sam Prijatelje ofc, mislim ih Pink prvi emitovao kod nas, ali nism se sekao na njih, ok je bila za tinejdžere tad kasam bio mlad, pratio tad i Zvono kao spas, Crna Guja, Alo alo klasika, Mućke, to je taj neki period, malo kasnije najviše mi legle Vesele '70 i Nepristojni ljudi
Kao klinac baš sam voleo Alfa
Ma ajde bre gledao sam i Sabrinu vešticu tinejdžerku na Tv Politika valjda
Ili to beše Sveznalica Klarisa, ista ona glumica
Mada od tih sa naivnim humorom najbolja i dalje mi je Treći kamen od sunca na BK
Takoe bre Manijake
Drugar napustio režiju na trećoj godini zbog sitkoma, nije mogao da napravi pilot. Trudio se stvarno, šanse nije bilo, kaže - jbt ne umem ja ovo, možda režija i nije za mene...I batalio. Realno jako je teško napraviti priču sa 5-7 likova u dve sobe i njihovim životima, koja će da ti drži pažnju duže od dve epizode.
Prijatelji ok bili, aloalo takodje, mućke odlične, 2/5 muškarca takodje. Ovo ostalo treći kamen od sunca, oni štreberi ili šta već, uvek sam bio u fazonu - jbt šta ljudi nalaze u ovome. U principu, ako nemaš neku prepičku i Ešton Kučera, moraš baš jako da se trudiš.
Offtopic, za smoklju i uraczaganjea
Gledam superpotjeru upravo, nikad siromašnije ponude, mora da sam ih ureko onom pohvalom sinoc