Prijava

Bukv u grckoj sta god da je licilo na zenu bile neke nase randomke ovo sto radilo po pekarama kaficima prodavnicama nisam video dobru konobaricu bukv ne kenjam sad

Ma laze ga zena to neka lepa Sirijka kojoj gori za papire, makar I srpske. Promrmljala mu nesto na nekakvom dijalektu ipresaltala se na engleski, ko da on covek zna kako zvuci grcki. Ali lepo je da zenis lepu zenu, svu srecu ovog sveta vam zelim. Nemoj samo migrantima kucu da ti napuni.

Upoznavanje bi lajk: prodavala je naocare/patike/djindjuve na plazi

Krofne ipak valjaju samo grci valda su provalili da migrantima i camugama hrana ne ide losi su u tom sektoru

Ekipa samo da javim da sam dao pravosudni danas

PARTIZAN JE VECAN!

Matori rispektara, jes da je iz trece al koga bole kurac :)

Srecu zelim buducim klijentima bukv!

A i tebi kirke da postujes zakletvu da budes dobar advokat da se ne povuces za parama u muljini koja je sveprisutna nego da budes true advokat dingospow kako dolikuje

Svaka čast za pravosudni, pozdrav od zvezdaša! :)

Kierkegaard, čestitam!!

Brao Kirke, sad da promeniš ime u Kierkmann i bog da te vidi.

Cestitke kirke sve ti pjevalo

Bravo kirče, čestitke

Bravo kirke madjijo

https://youtu.be/jFY8okLJyLE?si=XFWB533znLiYhw8i

Ideeeemooo, pa kaze;

Kada padam zovem advokata (kirka)

Probao sam Brazilku sinoć, sat vremena 200 jura. Upalili smo Palo Santo za aromatičnu atmosferu, svrš redosled: ja u prvih pet sekundi, ona pa ja opet. Čitav dan razmišljam o njoj, ovo je bilo najbolje veče mog života... Ostao sam još posle dobrih 45 minuta, mazili smo se i pričali preko google translate voiceovera jer ona nema pojma engleski, a ja ne pričam portugalski

Edit: mislim da sam se zaljubio

Probao sam Brazliku sinoć

pala depilacija rispekt

Vidi bricno sam čitav pojas od glave do butina, nema zajebancije kad se ide klasi u posetu

jes reko da si srbin?

Ajd ukratko brat tvoj da ti reče nešto, jer dobar si mladić na mestu i volim te, iako jedeš one tvoje pečurke, al proće te to kontam.

- za 200e možeš pravu ženu ovdašnju da nađeš, a ne Brazilku da gledaš kako se trlja na ekranu u lajvstrimu. Mnogo je to para a slab hedonizam.

- dvaput što si svršio to je normalno u tvojim godinama, bravo sine, radi sprava kako treba, ne bih da ti rušim sneška al ona je vrv odglumila, to joj je posao da stenje na ekranu.

- i to da se mazi 45 minuta joj je normalno, izlizala joj se pička od trljanja odavno a savladala je i multitasking, tako da dok kuca gadosti na translejtu vrv misli koliko love duguje makrou za kiriju i kad treba da skokne do škole da pokupi dete, da ga manijaci ne otmu i odvuku u favele.