Коју игру следећу да скинем?

1. Stealth igra? Aj pređi Deus Ex HR bez da ubiješ i jednog NPCja.

2. Sve cu da ih pobijem,bre..........i mrzim kad mi post bude zadnji na strani :D

3. Дај нешто реално, ал да је преопширно... Војска, економија, дипломатија и тако то...

Си пробао ANNO? Цивилизацију?

4. Upisujem se. Skyrim dawnguard, deus ex hr, tw bilo koji, PoP itd

5. Дај нешто реално, ал да је преопширно... Војска, економија, дипломатија и тако то...

empire:total war......

6. Дај нешто реално, ал да је преопширно... Војска, економија, дипломатија и тако то...

Europa Universalis: Rome
    Crusader Kings 2
    Europa Universalis III: Chronicles
    Victoria 2
    Hearts of Iron 3

7. tesko je to tvrditi.....cod je drugacijeg zanra od vecine (stvarno ne znam da li imaju neki fps) bethesdinih igara....za cod su konkurencija bf,moh............Za Bioware se moze reci da pravi Bethesdi konkurenciju.

Мислим да је био ироничан.

8. Hmm...verovatno....

nisam upucen u razlog.

edit: tek sad sam video komentar iznad... :(

9. Bio sam ironican... :)
    Mozda je covek u pravu za onakav stealth pristup, ali meni je zaustavljanje vremena gay pa ga nisam ni koristio... To nije stealth, to je zestoko varanje, ne vidim sto su to ubacili u igru mada verujem da mozda mozes da napravis par zanimljivih situacija tipa: neki stazar ispali metak u tebe, ti zamrznes vreme dok je metak jos na pola puta do tebe, odes do njega, prevuces ga ne mesto gde si ti bio i u trenutku kad se vreme vrati metak njega pogadja i ispostavlja se da je izvrsio samoubistvo... Nisam probao, teorijski bi trebalo da bude moguce, mada prakticno jako tesko jer treba imati fenomenalne reflekse...
    Presao sam Deus Ex HR bez ijednog kill-a osim boss-ova, ali to su tako glupo odradili da ih je i nemoguce drugacije pobediti... A da, nije bez ijednog kill-a, jer u onom trenutku kada nam obore "helikopter" iz zasede znam da imas sanse da spases Malik i znam da bi mogao i to da predjem bez ijednog ubistva, ali probao sam 2-3 puta, ima ih previse da bi stigao da ih sve uspavas i da se jos pritom resis onog robota...

Od strategija preporucujem Europa Universalis 3 onima koji je nisu probali. Onima koji jesu mogu da probaju Crusader Kings 2, ali obe igre zderu vreme nenormalno...

10. Meни је Крусејдер Кингс 2 баш крш игра, географија и историја ич, Европа је ипак мајка.

11. Kakva je ta Europa universalis 3, cini mi se da je malo starija igra, ali dajte neke vase utiske... Kakva je grafika (nije mi ovo najvaznije, al' necu da igram ako imam osecaj da sam u devedesetim)

12. Значи пази, да скинеш са свим експанзијама (Europa Universalis III: Chronicles је комплетан пакет, имаш торент с тим). Игра је бог свих стратегија, графика је солидна, не види се најбоље из видеа, а и не треба ти нека велика јер неш јебати као генерал, већ као "дух државе". Такође, ако си паметан, апгрејдоваћеш верзију на 5.1 и скинути мод Death and Taxes и играти једну од најбољих игара свих времена (има далеко детаљнију мапу него оригинал игра, већи временски период (значи имаш и царство цара Уроша), има више опција- Византија може да уједини Римско Царство, Србија може да уједини Илирију и тако даље). Значи- Европа Универзалис 3: Хрониклс је бог стратегија, а Дет енд Таксис је бог игара.

13. jel ima dosta da se skida i jel zahtevna igra?
    i jel taj 5.1 neki patch ili moze direktno iz igre da se apgrejduje

14. @car
    Vidis, to nisam probao... Isprobao sam par modova i nisu mi bas nesto legli... Inace, EU3 igram samo ako instaliram Heir to the throne ekspanziju... Ona je uvela bas bitne promene.
    Da, Crusader Kings smara, mada moze da te zabavi na neki kratak period... Zanimljive su bile te intrige, igrao sam sa Srbijom, ujedinio napokon sve teritorije na Balkanu i nasao se u nebranom grozdju... Ostao sam bez naslednika, sa svih strana me pritiskaju, vazali organizuju pobune... Previse komplikovano za moj ukus, bas kao i Hearts of Iron... Jednostavnost EU3 odusevljava jer ti nudi sve sto ti je stvarno potrebno... Jedino sto me nervira je sto i tu AI vara, ali jbga kad jos uvek ne mogu da naprave AI koji moze da ravnopravno parira vecini igraca...

15. jel ima dosta da se skida i jel zahtevna igra?
    i jel taj 5.1 neki patch ili moze direktno iz igre da se apgrejduje

Не, не, може директно из игре, бар смо тако ортак и ја радили.

Inace, EU3 igram samo ako instaliram Heir to the throne ekspanziju... Ona je uvela bas bitne promene.

Тебра, Хрониклс ти је Heir to the Throne+Napoleon's Ambitions+којавећекспанзијабешесад+Divine Wind- значи цео пакет, далеко боља него сам HttT. А пробај обавезно Death and Taxes, не може да ти се не свиди.

16. Дај нешто реално, ал да је преопширно... Војска, економија, дипломатија и тако то...

Како сам могао да заборавим Сенгоку.

17. Хвала браћо, пробаћу све што сте предложили овде. ♥ ♥ ♥

18. Skida se Deadlight, ne izgleda loše jebemliga.

19. Само да кажем, Dishonored је издоминирао.

Rekli o sajtu

Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“

Danas · 06. Novembar 2008.