Na današnji dan umro/la je...

1. Čovek iz Rija. film sa ona tri kipa koja pokazuju gde se nalazi blago u prašumi mi je jedan od omiljenih filmova kad sam bio klinac, a i skoro sam odgledao ponovo, kolko je maestralan, toliko je i lagan, stvarno do jaja film.

2. Inače, Belmondo, e taj pojeba.

3. Умро Омар, хероин

4. Kosta Bunuševac.
    Super Ridža iz filma "Kako je propao rokenrol", neprijatelj Zelenog Zuba.

https://www.youtube.com/watch?v=fOLMFSGL3E0&t=23s

5. Norm Mekdonald juče ripčina legendo

6. Malopre sam čuo i sjebo se baš. Genije

7. Iako je bio deo one Sendlerove ekipe koju baš ne podnosim nešto posebno (Dejvid Spejd, Rob Šnajder, Kevin Džejms), Norm je imao nešto posebno jebem li ga, jednom komičar.

8. Нисам ти веровао исрва...

9. Ko bi rek'o, a bio je onako vitalan..

10. Minja Subota umro u petak.

Rip legendo

11. Nema djeteta na Balkanu koji nije poslušao ovu pjesmu

https://www.youtube.com/watch?v=zQEaBfjmFlI

Neka te anđeli čuvaju na nebu.

R.I.P

Rekli o sajtu

Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!

Biznisblog · 26. Decembar 2007.