Pitajte moderatore

1. da li sam banovan tj doctor?

2. Izvinite što sam otvorio novi nalog,ali sam se uplašio da nisam banovan.

3. Kad porastem bicu moderator...najbolje zanimanje na svetu.
    Ne moras da se pravdas nikome...
    Posle 8 dana i dalje nisam dobio odgovor koga sam to 'explicitno vredjao' ?

4. Nema potrebe Neso, znam ko je obrisao.

Bitno mi je samo da li ce da se javi.

5. @NesaDeBeli :

Kamo srece da su svi moderatori kao sto si ti...nepristrasni.

6. Rekoh da nisam ja, a inače ne mogu to naći, kad si to definisao?

7. @NesaDeBeli :

Neso, u pitanju je moja najgora definicija.
    Nije vredna uopste da bude u bazi podataka Vukajlije,a jos manje da je izlozena posetiocima.
    Radi se o tome da mi ide na kurac moderator koji je obrisao definiciju, a nema muda da mi pljune u lice razlog zbog cega je to uradio, cak ni posle 8 dana cekanja.Ti sigurno nisi taj, vec sam pomenuo da znam o kome se radi.
    Nervira me da se folira da kao ne posecuje sekciju na forumu 'Zamerke na moderaciju ',sto mu je osnovna obaveza kao moderatoru.
    Napominjem da definicija nije vredna dizanja prasine,ali novopeceni moderatori su poceli da ocenjuju definicije po njihovom ukusu, a ne po pravilima sajta.
    Ovo nije atack na moderatore, nego na slinu koja izigrava moderatora....a samim tim srozava ugled likova kao sto si ti.

8. Ne daj se zli
    : maše zastavicom smajli )

9. @zli:

činjenica da korisnik ne vidi ko mu je obrisao definiciju je očigledan pokazatelj da je nebitno koji je moderator zapravo klikuo to dugme "obriši".

treba težiti ka anonimizaciji moderatorskih akcija i ignorisanja žalbi pošto kada bi se svaki čas neko žalio zato što mu je nešto obrisano ovde bi nastao haos veći nego što već jeste.

ako nema muda, možda je žensko, a i da je žensko zašto bi bila u obavezi da ti se pravda za bilo šta?
    tvoje je da ukažeš na eventualnu nepravdu, a ne da uhodiš ljude i izazivaš ih na besmislene svađe.

moderator verovatno posećuje ovu sekciju, ali ga zabole dupe da ti se javlja, naročito posle tvoje izjave da ti je definicija ionako loša.

elem, nastavite kako vam volja.

10. Hvala.
    Bar sam dobio odgovor...iako vas boli dupe.
    Posle 8 dana...

11. Ja se slazem samo sa jednim a to je da NEKI modovi(ne svi)brisu ono sto se njima licno ne svidja i subjektivni su!
    Recimo ima jedna definicja za koju priznajem da je krajnje debilna ali tu mi definiciju niko nije brisao 5 meseci i onda se nasao jedan subjektivac da mi brise!
    Pa sto se ranije nije setio da je brise!A sto posto sam sigurna da je taj moderator i ranije video tu definiciju.
    Nisam ogorcena uopste nema veze i ne mora niko sad da mi vraca tu definiciju,nije to u pitanju.
    Uostalom ne odlucuje samo mod da li je definicija kvalitetna odlucuju i clanvi koji glasaju!

12. Ne mislim na odluku o brisanju definicije nego o proceni kvaliteta!
    Brisanje i procena kvaliteta su dve razlicite stvari!
    Ti mozes i da obrises sve definicije ako ti se prohte nije to u pitanju u pitanju je procena!

P.S.Jel bi se usudio da brises sve?:D

13. kada moderator odlučuje šta će da briše, uglavnom je njegov subjektivni sud presudan.

moderator procenjaju kvalitet. to što neko ranije nije video ili nije obrisao nema nikakve veze. kada je shvatio da nešto ne valja onda je sklnio.

14. A jel bi se ti usudio da brises sve?

15. @Surovi :

Kada tebi jednog dana obrise neko definiciju (makar bila i najgora),
    neces postaviti pitanje ' zasto ?!'

16. ZLi, loš si primer našao.
    Zyclon je veoma pomirljiv...on zaista i ne bi pitao.

17. @echinacea
    Nemoj da se stidiš da kažeš da sam ti ja obrisao.Kao što sam i rekao na četu.Objasnio sam i razlog. Obrisao sam sve kletve.
    Ali ovaj tvoj samosažaljevajući kalimerovski post verovatno ne bi bio toliko efektan da si rekla punu istinu u njemu.
    @ zli
    Ja sam ti obrisao definiciju smatram da si vredjao srpski narod u celini u njoj. Ne znam da li si na mene mislio kada si pričao znam ja ko je ta slina koja mi briše definicije, iskren da budem i jebe mi se.
    Video sam i prvi put kada si se požalio i nisam hteo da ti odgovorim jer mi je dosta više tog tvog ogorčenog,ciničnog izražavanja i ponašanja koje si prezentovao i u toj tzv. žalbi.
    I ne planiram više da dolazim na ovu temu jer su ovo u zadnje vreme,sve samo ne žalbe.
    Jadno je šta koristite za skupljanje jeftinih poena ovde.

18. Ali ovo i jeste tema za žalbe...O_o

19. U pravu ste...predajem se.
    Da bih iskazao misljenje prvo moram postati moderator.
    Da bih bio shvacen moram prvo da oteram Kaizena u penziju ...

Rekli o sajtu

Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.

Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.