Pitajte moderatore

1. Srecno ja odustajem jer nema sanse da je najdem. Jesi siguran da je bila tvoja :P

2. Gvizdenoviću ubuduće te molim da moje definicije ne brišeš bez prethodnog konusltovanja. Ni moje ni drugih bilo bivših, bilo sadašnjih moderatora.

3. ZA SVE MODOVE, POSLE DUGE PRETRAGE KONAČNO SAM PRONAŠAO SVOJU DEFINICIJU ZA AZISA.
    Pogledajte, naveden je razlog, na zahtev autora.Verovatno je došlo do greške, želim da mi se definicija vrati iz mrtvih, evo vam link:

http://vukajlija.com/recnik/groblje-definicija?strana=127

4. Ne mogu je naci od 127-134. strane. Ako je neko povratio aj nek se javi ili nek edituje jtuov post i napise da je vrnuo.

5. LJUDI!?? Zashto sam BANOVAN pobogu? (NemanjaS)

6. Banovan si na neko vreme zbog toga što je neko iskopao onaj klip koji si okačio.Čoveče ono je van svake granice.
    Nije trajan ban,tako da evo ja ću te odbanovati (ja sam te i banovao) ali daj majke ti nemoj više čmarove matoraca i varijacije koliko dildoa može da stane u njih.

7. Auuu....al to je bilo obrisano par minuta poshto je postavljeno. I nisam okachio klip vec dao link za sajt uz veoma jasno upozorenje. Al evo ko shto vidsh od tada nisam nishta slichno uradio ,tako da me je ova retroaktivna ruka pravde malo ostavila zatechenog.U svakom sluchaju, bez chmarova u buducnosti....

8. Ako nije problem, hteo bih da mi moderator koji mi je obrisao definiciju 'srpski brend' objasni koga sam to 'explicitno vredjao' ?
    Da se razumemo, ne trazim da se definicija vrati, totalno mi je nebitno.
    Ne zelim da ispadnem teatralan, i da dizem frku.
    Interesuje me da li je skapirao koga sam vredjao u definiciji ?

9. Ako pogodi koga sam vredjao, hteo bih da mi kaze da li se slaze samnom?

10. Ja nisam...sačekaj,videće ovaj post,pa će ti odgovoriti. :-)

11. eee pa nije u redu da se moja def za 'srecu u nesreci' obrise iz razloga sto nije def. a da se gomila ostalih (sreca u nesreci) ostavi iako su definisane na isti nacin. Nije problem, samo je vratite ako moze, a ako necete ok, ne trazim da se te ostale obrisu.

12. OBRISANO

13. Alo bre moderatori, jel vi radite nesto korisno ovde osim sto se zajebavate? Na vec 3 posta na ovoj temi nije odgovoreno!
    JAVITE SE MODOVI!!! ALE ALEEE ALE ALEEEEEEE ALE ALEEEEEE!!!

14. @ Blentava, daj link na kojem je def, da vidimo u čemu je problem.

@ Komisijo, to je zato što koristiš više naloga od dozvoljenog broja.
    Naime, dozvoljen je jedan, a ti trenutno imaš 4. Tako da, obljašnjenje nije neophodno, ti već sam znaš razlog.

A za srpski brend nisam u toku. Ja ga nisam obrisala.

15. Je l` sad sve u redu? :)

Rekli o sajtu

U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.

Mondo · 25. Novembar 2010.