Sranje na Kosovu i Metohiji

  1. ŠOK ŠOK ŠOK! Ne znam šta sad da radim.

  2. Pa zar niko ne sme izaci ispred drzave Srbije na tv i da napusi majmune kurcem...pa bre na nas narod na nasoj zemlji pucaju, a niko nista ne radi...dobar je nas Mile Dodik bas zbog ovih stvari

  3. čekaju da neko ponudi proviziju...

  4. Jebote, Raša tudej prenosila odmah. Ovi pederi na RTS-u sad nešto promrmljaše, maltene pa nisu rekla da su Srbi dole govna i napasnici jedni uzurpatorski.

  5. Nekada bi se ljudi skupili na trgu ili mostu nosili koje kakve krugove na majcama i pevali a sad pišemo na forumu dok slušamo neku sprdnju na ju tjubu...

  6. Odavno je poznato da nas srbe iz BIH u Srbiji smatraju prvenstveno bosancima, i da za nas nikada ne bi prstom mrdnuli, ali ne mogu da shvatim kako se mozes odreci dijela drzave i gradjanja koji tu zive...

  7. E da možemo i da se delimo i na Srbijance, Bosance, Krajišnike i Kosovce možda i da zaratimo mešu sobom pa da jedni osvoje sve ostale, mislite o tome...

  8. 15.38 - НАТО је изразио огорчење због напада на војнике Кфора и упозорио да неће толерисати насиље. Наше трупе су дејствовале у потпуном складу са мандатом УН, саопштено из НАТО-а.

    Слушај ово јебо те... сад ће још да нас набеде да смо ми криви па да добију повод за шта оће....

  9. Krivi smo, nego šta! Da nije možda NATO? Gamad jedna, jebo im pas mater.

  10. Биће гована, пре су наши форсирали вести о Космету, сад стишавају, не ваља то.

  11. Ne da stišavaju, već ih maltene nema, a ovi na rts-u samo pričaju/pišu o jadnim malim nato-vim vojnicima.

  12. Zaista ne znam šta da vam kažem povodom toga. Sve mi je to dežavu...
    edit: Ali kapiram da je bolje da nema vesti nego propaganda iz 90'ih

  13. 14.10 - У северној Косовској Митровици од данас ће поново бити блокирано кретање Кфора и свих међународних мисија, одлучили одборници Скупштине општине.

  14. Ali nevjerovatno kolika ravnodusnost naroda...osim komentara klinaca po sajtovima niko nista ne reaguje, apsolutno sve zabole tukson..jebote

  15. Ljudi, najveći problem je u tome što je za NATO i KFOR trupe Kosmet nezavistan, država koju oni čuvaju, a Srbi sa severa su "pretnja" miru i tako to. Proseravanje najgore. Barikade i ostali vidovi otpora pogodoju i šiptarskim mafijaškim političarima i NATO-u i KFOR-u i svima koji priznaju nezavistan Kosmet.

    Što je tlo nestabilnije, što je više problema, to je lakše zaobići pravne začkoljice, baviti se svakakvim vidovima nelegalnog muvanja i velikim obrtom ogromne love. I dok Srbi dole krvare za džabe, drugi trljaju ruke i ispijaju šampanjac slaveći povećanje kinte u slamarici.

    Sad, nemojte me raumeti pogrešno kada kažem da "džaba krvare" - ja sam svestan da se oni bore za svoje parče zemlje, da ne daju na sebe, na poslednji bastion srpstva na Kosmetu (enklave se spominju samo reda radi), jer bih i ja, da sam odatle, sigurno krvario. Ali, naš narod, korišćen kao lopta u političkim igrama, driblam i od naših i od njinih, sada žanje ono što nije posejao. Te barikade jesu Srbima dole značile mnogo i još dugo će im mnogo značiti, ali te iste barikade mnogo više znače onima sa druge strane. Što više haosa, što više nestabilnosti, to je više zarade.

    Kosmet će još dugo biti teritorija koja neće biti sasvim nezavisna. Ona je rudnik za neoporezovani profit. Dobiće Šiptari dole svoj deo, ali taj deo je zanemarljiv i smešan u odnosu na ono što će stranci izneti. Kada ih iscede, a iscediće ih samo tako, pustiće i njih niz vodu.

    Nego, još malo pa će godišnjica tog "barikadnog konflikta". Zar nikoga ne čudi kako to da se nije završio do sada? Šta, ovi KFOR-ovci nisu mogli da žestoko grunu? Mogli su, jer naši (mislim na vojsku, policiju i ostale službe) ne bi ni prstom makli, pošto im naši političari ne bi dali. Svako konfliktno područje je dobro za biznis, a konfliktno područje u Evropi je uber dobro.

  16. Onaj ko nije bio na netu nije do prije pola sata ni ništa mogao znati šta se dešava.

    Zapravo, ovo Evropa ispituje reakciju Nikolića.

  17. Balkan news ‏@NewsBalkan
    Via @Hauarju P.Popovic: Serbs r gathering in front of #Russia -n embassy , after attack in #Kosovo (obviously disapointed by their own gov)

  18. ма јок, Европа нема шта да испитује његову реакцију кад је он исто човек њихов плаћеник

  19. http://www.euronews.com/newswires/1536724-kosovo-serbs-and-nato-troops-clash-in-tense-north/

    Кључна реченица: NATO troops known as KFOR fired tear gas and small arms and some protesters fired back with handguns.

  20. Па шта ћемо да радимо са Шиптарима кад будемо отерали КФОР са Косова ?

Rekli o sajtu

Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).

Skodin blog · 04. Septembar 2010.