Prijava

Vučić sinoć sve otvoreno rekao

Jeste jako se otvorio pola sata žvalavio o tome kako on ne laže i kako je taj plan loš ništa konkretno nije rekao pa da sad se ti složiš da je taj plan loš(a sigurno jeste).Do ovog je moralo doći pre ili kasnije e sad dal je bilo bolje da su odugovlačili ko Tadić il ovako sami procenite

Kako nije konkrentno rekao, pa zar nije rekao šta su tačno nudili, kakvu zajednicu opština i kakve nadležnosti, jesi li gledao ti uopšte? Pa šta treba, da se hvali kao Stefanović da je dogovorio sve odlično za našu stranu, a posle toga kurčina.

da nismo ozda ocekivali da dobijemo nesto?pregovaramo sa teroristima,a posrednici su oni koji gotive te teroriste.teraj ih u picku materinu.
a sto je ruzna ona kod koje stalno trcimo.

Od celih dvadeset minuta koliko je pričao jedino je rekao da su predlagali drugačiju podelu opština a ostatak smo čuli od tačija ostalo su sve fraze kako se služe trikovima devetogodišnjaka i slično.Mutavi borko jeste služio svrsi da to pitanje odugovlači u nedogled koliko može ovako kada je uveden premijer u priču moralo je doći do ovoga.Opet kažem možda je ovo i dobro nije moguće biti pametan u ovakvoj sitvaciji.I Veverice kamo sreće da je u pitanju samo evropa mi u tu evropu priznali ili ne priznali Kosovo nećemo ući nikad.Pitanje je samo koliko daleko su nemci i ameri spremni da idu u siljenju priznanja.
Elem evo preporučijem Šekijevu knjigu da pročitate predgovor lolo
http://www.vseselj.com/files/books/108.pdf

čim čedomir jovanović hvali sporazum to je znak da ne valja.

Ovakav sporazum ovako deluje sasvim ok, ali čisto sumnjam da će ga se druga strana pridržavati, eto, i nama i njima trebao kao neki dogovor pa smo ulepo dok ne podobijamo te datume i onda teraj Jovo nanovo. Problem je kao i uvek što ćemo pojedine tačke i mi i oni da tumačimo kako god hoćemo, npr. ova 14-a tačka mi i nema baš nekog smisla, jer niti mi možemo nešto da blokiramo njih, a tek oni ne mogu nas.

A gde je pečat?

"Ко признаје, пола му се прашта!"
И. Дачић

čim čedomir jovanović hvali sporazum to je znak da ne valja.

Upravo odavno sam ja ovde napisao "prodao je šešelja prodaće i kosovo" samo da bi imao podršku zapada i da ostane na vlasti.
Dzoni šta ćemo sa ovim

U sedmoj tački navodi se da će policija biti jedinstvena i to će biti kosovska policija. Čitava policija sa severa Kosova treba da bude integrisana u okvire kosovske policije. Plate će isplaćivati jedino kosovska policija.

Jednom juda uvek juda

Ма само је битно да га никада не признамо званично, јер кад се промене прилике ми можемо само да кажемо пуј пике не важи. Ко што су они рекли за силне резолуције и остало. Е кад ће се и да ли ће се прилике променити, нико не зна.

Jebote, nije mi milo što ovo moram da kažem, ali Srbija polako klizi..

A koja je policija dosad bila na severu Kosova? Jedino mogu da nas zajebu da reše da im ne isplaćuju plate. Nije realno da na severu bude policija republike Srbije, iako bi svi mi to voleli . Po meni je mnogo bolje da na severu bude policija isključivo srpske nacionalnosti bez obzira pod čijim uniformama nego neki Kforovi, Euleksi, pičke materine. A ne znam samo zašto su svi skočili da tvrde kako je tačka 14 priznavanje Kosova kad Kosovo vrši pregovore sa EU još od Koštunicine vlade.

Enemi to si u pravu al ako nastave ovim tempom momenat "priznajte ili će biti sranja" će brzo doći

Па да, јер ови наши не контају да дају нешто за ништа. Јер забадају главу у песак мислећи да им неће тражити да званично признају Косово да би ушли у ЕУ. А ЕУ никад неће пустити неког КО НЕ ЗНА ГДЕ СУ МУ ГРАНИЦЕ у Унију, што је и логично. Ни ја не бих пустио шизофреничара у своје друштво...

А ЕУ никад неће пустити неког КО НЕ ЗНА ГДЕ СУ МУ ГРАНИЦЕ у Унију, што је и логично

A Kipar?

ČUJTE ŠIPTARSKI DOBROVOLJCI, BANDO, MUDŽAHEDINI. STIĆI ĆE VAS NAŠA RUKA I U PRIŠTINI!!!!1

izbilo neko sranje skoro?

ŠIPTARI, JEBAĆE VAS KAČAVENDA!!!

A Kipar?

Па због Кипра то више и неће да раде, јер су се ту зајебали.