Prijava

trebali bi procitati neku knjigu

trebalo* bi, glagol trebati se u ovom kontekstu koristi u bezličnom obliku

Grobljani idete na Spartance iz Ħamruna, a oni su upravo rešili Levski, tako da imaju iskustva sa razjebavanjem ustašoidno-bugarskih klubova, samo oprezno, danas svi igraju fudbal.

celt te kudi

pogledajte samo bombasa, koliko bespotrebne mrznje, ljubomore, zavisti

celt te hvali

bombas, pametan si covek, iskusan, ostvaren, zdrav, prav

good cop bad cop

nisu ove dve misli uopste suprotne jedna drugoj.

Naravno da ste pusaci kurca ako ti je lakse ajde ovako
I vi ste
Ako ti je tako kurac sladji

Ma da nego mi smesno u samo dva dana toliko detaljnih analiza licnosti xd

https://www.b92.net/news/pics/2022/08/12/169712516362f616713a68f089081586_orig.jpg

ovo ide na wallpapper

bombas, pametan si covek, iskusan, ostvaren, zdrav, prav, sta te vuce da se identifikujes toliko sa ovom polu-kulturom sport fanboja da toliko intimno prihvatas stvari koje nemaju ni promil veze sa tvojim vrednostima i onim sto si ti, i da zbog toga imas toliko mrznje prema nekim ljudima koji to ne zasluzuju, i isto tako glorifikujes neke druge ljude koji takodje to ni malo ne zasluzuju.

Ponovicu milioniti put da mene savrseno zaboli kurac za sportske rezultate Partizana i crvene gadure. Ja sam u mladjim danima gledao kako Partizan postaje prvak Evrope, plakao sam sedam dana kad je udbasko kopile osvojilo tadasnji kup pod nazivom kup sampiona u kojem nisu ucestvovali engleski i jos neciji timovi, ne secam se sad, secam se cetvrtfinala evropskih kupova itd... obzirom na ekonomsku situaciju ja za zivota necu videti bolje rezultate u sportskom smislu.

Ovde se ne radi o tome. Vise je politicka, socijalna kategorija i moja briga za sopstveni narod koji odumire i koji je sveden na nivo nedostojan jedne nacije.

Relativno sam finansijski obezbedjen, fala Bogu imam relativno normalnu porodicnu situaciju, iskusio sam skoro sve sto je egzistencija na ovoj planeti mogla da ponudi, zdravlje, bolesti, gubitak bliskih, radost, seks, pomaganje drugima, putovanja, upoznavanja kultura itd... Imam samo zelje da fala Bogu ostanemo zdravii, da radim na sebi duhovno i da u nekom svom mikrosvetu i limitiranim mogucnostima uradim nesto za svoju drzavu. Ne krupno, jer nemam nikakve preduslove za to. Ako promenim jedan mozak, smatracu to dovoljnim.

E sad, kao sto sam vec napisao, menstruacija Miljane Kulic trenutno zasluzuje vise prostora u medijima nego tragicna situacija srpskog poljoprivrednika, grupacije koja gine i vuce ovu nesretnu drzavu otkako postoji. To je znak valjda da smo kao drustvo u ogromnom problemu.

Ako stavis na stranu navijacku ili bilo koju opredeljenost (sto je moguce samo ukoliko si upoznao sebe, presao igricu u smislu kontrole svojih najnizih nagona) i iskreno sagledamo situaciju, crvena dzvedza je jedan od stubova i vezivno tkivo, personifikacija onoga sto se dogadja, ljubimica av, dragana j vucicevica, djuke bizona, jelene karleuse, trenutne vlade Srbije, udbe i generalno dobre vecine cinilaca ovog drustva, ukljucujuci i veci deo opozicije. Sve je podlozno kritici, ali ona se ne dira.

Svako moze da identifikuje problem protiv koga se bori. Nekom je to udba, nekom sns, nekom narodna muzika, nekom svinjarski mentalitet koji nas koci. Za mene je sve to oliceno u jednom. I duboko verujem da ce gasenje tog govneta iz ljutice bogdana biti pomak, ne lek, ali konacna poruka da je Srbija na putu ozdravljenja.

Mislim da si previše navijački obojen i da ne nastupaš nepristrasno.

sve to lepo bombas, ali ovo:

Ja sam u mladjim danima gledao kako Partizan postaje prvak Evrope, plakao sam sedam dana kad je udbasko kopile osvojilo tadasnji kup pod nazivom kup sampiona
...
crvena dzvedza je jedan od stubova i vezivno tkivo, personifikacija onoga sto se dogadja
...
Za mene je sve to oliceno u jednom. I duboko verujem da ce gasenje tog govneta iz ljutice bogdana biti pomak

je ono o cemu pricam.

to je taj fanatizam koji ti magli um i kao kroz sumu se bijes sa granjem i ne vidis ono sto te stvarno muci.

aj da ne jedem govna, malo serem ovde, oladi brate sa tim partizanom nista dobro ti u zivotu ne donosi ta ljutnja, otkazace ti bubrezi, da se tako izrazim.
ako mrzis vucicevica, mrzi ga zato sto je ljigavo, pokvareno govno, koji je oduvek bio dupeulizica ("pitanjce" na fakultetu, ako ga vidis pomeni mu nekad pa gledaj), a ne zato sto navija za zvezdu.

sta bi bilo da jebeno navija za partizan? jel bi bio bolestan covek, sta? (da u tvojoj glavi je nemoguce, ali imas tonu grobara debila takodje)

Bukvalno nisi ni za jotu odmakao od nesretnog plebsa. Dzaba ti sve. Objasnicu.

Trudis se da zvucis kao da si iznad, ali tvoja kompletna komunimacija govori da izmedju tebe i prosecnog predsednika opstine Zitoradja nema apsolutno nikakve razlike. Niti jednom recju nisi se potrudio da me razuveris, s jedne strane razumem jer si svestan da pricam istinu. Sve sto radis je pokusaj da sve zlocine, modele ponasanja svedes u istu ravan, ides Ad Hominem, pricas da su svi isti itd... bukvalno jeste lolov sam, ali i ti si i to me opravdava.

Ja jesam iznad svih vas retardiranih majmuna što navijate za patlidžan i žlezdu, mož mi cmoknete mošnice kad ste već tamo dole. To što si naveo gomilu retardiranih imbecila što navijaju za jednu titovu kurvicu ti ne znači ništa, ima ih još toliko, pa možda i duplo više, koji navijaju za drugu, nego si ti previše glup da to vidiš. Pa juče posle utakmice si mogao da vidiš čitavu jednu tribinu takvih lobotomita. Silaze tatini sinovi mafijaši dole na teren, redari niko ništa, nema bre nikakvog reda ovde, sve to zbog vas 'navijača' koji mislite da ste neki kurac pička vam bre materina glupava i umišljena.

Ništa na ovom sajtu ne volim kao Celtove krajnje uzaludne pokušaje da bude glas pristojnosti i zdravog razuma.

To upravo htedoh da kazem, bombas, tvojim recima, ne postoji univerzum u kom mogu da te razuverim cinjenicama.
Jedino sto mogu je da apelujem na tvoja osecanja prema tome, da se trose bez razloga.

Najbukvalnije niko nikad mi nije reko stvari ko ti, a to mi pricas samo zato sto muslis da navijam za zvezdu jer ako ti protivurecim kako je bilo sta drugo moguce

Bomb imaš velež-leotar danas, isprati da vidiš kako se igra fudbal bez crnaca s kariba koje ti je vucko dovukao da ne bi sinoc bilo 0-2

Hahah moram malo kad me zajebava za Bh fudbal koji uzgred rečeno i ne pratim

I meni je Partizan draži od Zvezde imao sam čak i dres Partizana kao mali ali brate previše je ovo što bomb radi baaš otrovno

Partizan j nadnacionan konju, davno prerastao i mlecni put, a kamoli septicku jamu pod kolokvijalnim nazivom zemlje regiona

partizan (namerno malim slovom) mi je pushio gowno