KK Partizan

1. Nisam mu zamerio, svestan sam ja toga i meni je drago što ne forsira, nego da je on OK i da je bilo njegovih poena to bi bilo to.
    Ukupno kao što rekoh, zadovoljan sam. Vraćamo se na region malo :)

2. Блејк Шилб (играч КК следећа сезона)

"Најватренији навијачи су били на горњем прстену, па је можда било мало теже да их чујемо.''

jel ovaj stvarno rekao ovo, ako jeste onda potpuno razumem zasto je u fmpu

3. Гази много читаш коментаре по фејсбуку :)

4. Брале, играли сте добро тамо и одмах ћете их победити кући. Не иде то тако.

5. Брале, играли сте добро тамо и одмах ћете их победити кући. Не иде то тако.

Naravno da ne znači. Sprdamo se, ali nije nemoguće.
    Gledam sada Ritas - PAO kod vas u grupi. Ritas ima ozbiljnu ekipu. O PAO-u da ne pričam, nego ove gledam. Ozbiljan basket. Imaćete sa njima frku u obe tekme. Posebno tamo.

Kod nas ne znam kakvi su Nantere i Buđavi. Čekam da ih vidim na SK, ako budu davali negde.

6. problem je u Aranitoviću, Andriću, Bezbradici, Šaliću i Dalou. Ne može se igrati vrhunska košarka sa 7 ozbiljnih igrača u rotaciji. Fali nam bar jedan plej i jedna prava 4. Već sa Bertansom to bi bilo drugačije

7. Već sam rekao da smo teška pukotina na strani, očekujem i poneki raspad sistema. Sve ste vi već preživeli i znate kako je. Nadam se da ćemo nešto dobiti kući i to je to.

8. Džoni brate ne moš reći za tim koji ima Tepića, Jelovca, Kuka da ima ozbiljnu ekipu. Oni su klasična domaćinska ekipa, uvek bili. Kući mogu da nas dobiju i 20 razlike al će u Pioniru da puknu 30. Klasično litvanski ako ih krene šut onda igraju dobro ako ne onda ništa. FMP sigurno dobija Ritas u Pioniru, tu nema greške.

Buđovnik je po imenima daleko ozbiljniji tim i vodili su tri četvrtine protiv Fenera e sad čim je Fener dao gas to je bilo to. Pregaženi su. Nisam ih gledao ali su se ozbiljno pojačali i imaju poprilično skup sastav ali ostaje da se vidi kako će sve to da se ukomponuje i na šta će sve to da liči. Kao tim nemaju iskustva igranja, ne znam ni ko im je trener i koliko iskustva ima on. Mnogo ne volim što sa njima moramo u Areni da igramo. Arena je kurčina sa ogavnim tvrdim koševima ispadne 50% šuteva koji bi u Pioniru ušli u koš.
    Nanter nepoznanica, očekivao sam slabiju igru protiv CSKA kad ono međutim. Da li je to samo neuigranost CSKA ili je Nanter stvarno toliko dobro odigro videće se. U svakom slučaju izgleda da tamo u Francuskoj neće da bude lako kao što se očekivalo.
    Jedva čekam tekmu sa njima u Pioniru još samo da dođem do karte.

9. Kuk jedini tu igra, a Tepić i Jelovac popunjavaju ruster. Videćeš ih u principu. Ne deluju kao krš nikako. Songaila, Seibutis i Palasios deluju jako, ali baš jako dobro. Makar su protiv PAO-a delovali tako. Naravno da su domaćini, ali problematični će biti Zvezdi i u Pioniru.

Ne verujem u neku dobru igru Nanterea, gledajući kojim rezultatom i sa koliko koševa je pobedio CSKA, već mi deluje po tome više da je CSKA igrao loše, uz možda dobru odbranu ovih. Moramo da ih dobijemo kući. Drugo kolo pobeda protiv direktnog rivala za 4. mesto mnogo znači.

10. Барса добила на искуство.... Штета.... Ал' небитно је, у Београду ће то бити далеко боље.... Оно је била игра за топ 16....

11. Meni isto kul delovalo sve. Naravno da može bolje, ali izgleda da ćemo biti dobar rival svima, a to je sve što tražimo.

12. Partizan i dalje ima najmlađi tim u Evroligi, ali zadržan je osnov prošlogodišnjeg rostera, gde je većina igrača iskusnija za godinu dana evroligaške košarke

Ipak, ako je za utehu crno belima, Barsa kod kuće u regularnom delu Evrolige ima 12 pobeda u prethodnih 13 utakmica.

sarenac pise kako smo mi realno trebali da pobedimo barsu u gostima jer nam je "vecina igraca iskusnija za godinu dana evroligaske kosarke" ???

mozda navaro ima 6 final fora i 2 lige, ali realno to je nista za iskustvo koje mi steknemo za godinu dana igranja prve faze evrolige.

13. Небитно је шта Наваро има, прошле године сте, са скоро истим саставом играли на један посед обе утакмице.... Вероватно је са тим Шарени поредио синоћњу утакмицу....

14. Jelovac im je igrao i to poprilično u kvalifikacijama za EL kolko sam ja video. Seibutis je tu svakako ozbiljno ime, Songajla je konjina al ok jeste dobar. Nemam pojma ali cenim da se ovaj Ritas ne razlikuje od prethodnih Ritasa i da će ponovo na gostovanjima da bude uglavnom topovsko meso.
    Sad pogledao 13 minuta Jelovac, čak 20 minuta Tepić ipak nisu tu samo da bi popunili roster.
    Za FMP je realno moglo bolje da ispadne samo da je Ostende na kraju prošao u EL. Izbegli su Himki i Banvit dobili Ritas ja cenim da su odlično prošli.
    FMP bi ono sinoć dobio da je igrao u Pioniru al kad su alavi oće da ruše rekorde a ne da dobijaju tekme nek onda igraju u Areni ko ih jebe. Gazda Ćoki oće da leči komplekse a ne da juri rezultate.

15. Nemam pojma ali cenim da se ovaj Ritas ne razlikuje od prethodnih Ritasa i da će ponovo na gostovanjima da bude uglavnom topovsko meso.

Čini mi se kao da će biti malo tvrđi orah na gostovanju. Ne za ove top 3 ekipe, već za Zvezdu i Lokomotivu.

Sad pogledao 13 minuta Jelovac, čak 20 minuta Tepić ipak nisu tu samo da bi popunili roster.

Prejako sam se izrazio za roster, ali nekako ulaze po malo i nemaju baš neki uticaj. Inače Tepić je igrao dobru odbranu juče, verovao ili ne.

FMP bi ono sinoć dobio da je igrao u Pioniru al kad su alavi oće da ruše rekorde a ne da dobijaju tekme nek onda igraju u Areni ko ih jebe. Gazda Ćoki oće da leči komplekse a ne da juri rezultate.

Rekoh i ja to juče drugaru što smo gledali zajedno tekmu. Da su bili u Pioniru dobili bi tekmu.

16. pa samo izgleda protiv partizana kad igraju nije bitno to ko je navaro, ko pobedi 12 od 13 tekmi kuci i ko je barselona. ne znam u kom sportu bilo koji klub moze da se nada pobedi protiv barse, kuci, u prvom kolu, samo je to partizanu jelte "objektivan cilj"

17. Pa nisam očekivao pobedu nije ni došla. Barsa je to. Jednostavno sam zadovoljan izdanjem naše ekipe. Totalno parirali Barsi k'o matori. Svaka im čast.

18. Pre pocetka tekme sam rekao da bi odlicno bilo da se ova tekma pukne 5-10 razlike. (pobeda je ipak bila nerealna). Da je bilo manje , opet bi mogli da se plase tih neizvesnih zavrsnica.. Preko 10 je vec mnogo. ovo je taman. Igrali smo egal sa njima, imali cak i sansu. Izgubili zbog nasih gresaka. Sad znaju da mogu i sta treba da poprave.

Ponovicu, posle pobede, ovo je najbolji moguci start za nas ove sezone.

19. Ma Tepić uvek igra vrhunsku odbranu nije u tome stvar nego što se on potpuno napadački raspao, bez ikakvog samopozdanja je u napadu daleko je on od onog Tepića iz Partizana i repke u Poljskoj.
    Inače u njihovoj grupi realno nema TOP ekipe. Kaha je dosta slabija nego ranije, Makabi isto tako, PAO je jedini tu koji je možda pri vrhu i može možda do F4 al opet nije to onaj Željkov PAO nikako. Ima Kuban dosta šansi u ovakvoj grupi ali oni EL nisu igrali pa će to možda da utiče na njih.
    U svakom slučaju Kuban je za nekih 10 razlike jači od Ritasa u svakom trenutku i imabrejk iz Bga tako da su trenutno najozbiljniji za to četvrto mesto al svašta tu može da se izdešava. A limenke preterano kenjaju o neuigranosti i neiskustvu kao da su im prva postava Mitrović i Cvele a ne da su oko (preko) 6 miliona evra plaćen tim.

I de si ti janpi pročitao da je to Partizanu objektivan cilj? Šta si si uvetio toga ko pijan plota kad to niko nije nigde izjavio.

20. Normalno da nije bilo objektivno da dobijemo barsu niko to nije očekivao.Ja sam prezadovoljan igrom a posebno me raduje milosavova zadnja četvrtina valjda je to znak da se vraća u formu.Igrali smo egal veći deo utakmice čak u nekim sitvacijama smo mogli da se odlepimo na 5 i više razlike niko normalan ne može da traži više kad se igra protiv barse i to još kod njih.

Rekli o sajtu

Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.

Politika · 31. Januar 2011.