Prijava

Gledam ovog Sergeja, godinama igra u laciju, i bukvalno je pokupio sve one najgore i najgovnjarskije karakteristike žabara, ima to neko pičkasto ponašanje, prepire se sa sudijama, kenja saigračima, sve vreme gestikuliše rukama onako žabarski. Rođen u španiji, ponaša se ko italijan. Imamo monstruma u repki.

Kakav pas, nestvarno.

Jeste, ume da odigra jebački loptu. Mislim doduše da van terena ima problema s ponašanjem i da je govedo, i da ga zato ne uzima neki top klub. Naravno nemam nikakav dokaz za to samo kenjam bez pokrića. Na kraju krajeva možda mu je ovako i najbolje, da ostane do kraja karijere tu i postane legenda kluba.

Preskup je, pola top klubova već ima sjajan vezni red a druga polovina ima dugove i druge probleme. Ne vredi toliko koliko traže za njega, mada - ne znam koliko si gledao prvo, Inter ih je stisnuo baš bio. Posle su se ovi stabilizovali SMS ide ispred lopte, saigrači je vraćaju nazad, drže, guraju polako napred...Majstor je nema šta.

Sergej vredi oko 15 miliona današnjih para jbg
Beše tražili za njega 120 haha

Oko 60 - 70 trenutno mislim.

reko sam onomad reci cu opet. sergej ce karijeru provesti u laciju sa cenom koja ide na dole i pozajmicama u bolonjeze, formadji i limoncelo

Nikad ga neće napustiti, nikad

njemu bese kezman agent?

to mu je to, kezman nije neki mangup da zajebe neki veci tim nego preko medija buka dza bu avioni kamioni, a ono na kraju nista. naivno.

treba uzme miska raznatovica, zavrsio bi u nba za 150mil.

Naravno da hoće, moraju uzeti neke pare za njega ko Real za Kazemira.

27 godinica mu je, najbolje fudbalske godine, vreme je za big move al ovaj put stvarno

Haland isti Dejmon Targerijan

Premier liga na areni... nije to to...

Ste izvalili kako Gilfi Sigurdson jednostavno nestao iz fudbala. Aj što je pedofilčina ali zašto se ne govori češće i glasnije o tome? Mračne sile neke

Premier liga na areni... nije to to...

Будес Лига на СК... није то то :(
Смоклјо јебеш сигурдсона који игра за распали Евертон важан је онај Менди француз из ситија исто неке сексуалне оптужбе

Ma dobro šta, on rejpovao žene, ovaj child sex allegations a pušten uz kauciju. Gotivio sam Gilfija pre toga mnogo, ko zna kolko tih fudbalera su iza kulisa teške psihopate.

Šmoklja
Ma dobro šta, on rejpovao žene, ovaj child sex allegations a pušten uz kauciju.

kad bi vuk karadžić ovo pročitao, razbio bi ti pičku.

Austrijski špijun ko ga jebe, jezik je živa stvar, bitno je da se razume šta je rečeno/napisano itd itd