Prijava

ајде хитлеру избаци наполеона јебеног немаче појма аматере плаћенике

али молим вас пазите погледајте шта раде тотенкем и милан два аматерска тима
који вреде милијарду и по имају 2 шута у оквир гола какви ликови

Baš mnogo golova pada iz grešaka - vraćanje lopte golmanu, ovaj umesto da je ispuca šalje nekakav katastrofa pas, ili se dodaju u zadnjem redu i odatle kao kreću da grade igru...Iskreno obradujem se svaki put, ma ko da dobije gol. Bajern zamalo u prvom, ovi ga vala dobiše u drugom. Kretenizam.

Ovo je bas neozbiljno od veratija, za seoski nivo fudbala.
Mesi i Mbape se nisu videli, 3 dana da se igra ne bi im dali gol.

Haha opet verati gubi loptu ajde izadji sam

Totnam-Milan mrtvilo ko fitnes da nabijaju pred sezonu

погле овог тренера бајерна како иде набусит ка играчима као да је имао неки утицај на игру пишанција

Ne znam brt, nije Verati tu ni trebao da dobije loptu u prvom redu. Ne valja bre u PSG, loša je situacija već dugo, Embape odlazi, pa ostaje, Nejmar ga proziva preko instagrama ili čega već, trener im je slab skroz, Nejmar zbrisao u Brazil da se zajebava itd. Kako god još samo Siti da ispadne i može fudbal da se gleda na miru.

неће се десити опуштено.

Gift Orban mlađahni nigerijac postao strelac najbržeg het trika u evropskim klupskim takmičenjima tako što je mutavim turcima stavio tri komada za tri minuta. A sve to nakon što je u prethodnom kolu belgijskog prvenstva munuo Zulte Waregemu četri komada. Svijetla budućnost? Moguće.

u kolko pare da laže za godine tho
kad ga izguglaš vidiš da ima brat bratu minimum 28

To nikada nije isključeno :)

ali ali kako prosvećeni europejci mogu tako nešto
naša govna da ovo uradila banuj ceo sport fudbala u srbiji ukini upotrebu lopti u celoj zemlji ko prekrši zabranu pravac u jasenovac
dvostruki aršini, ne valja to

Ali brt što glupavi Čeferin interveniše oko toga da navijači - paisad - ne Bajern Minhena, već nekog tamo Ajntrahta, dodju na, paisad - ne finale LŠ već na utakmicu osmine finala u kojoj nemaju nikakve šanse bukvalno. I pored toga što je grad zabranio, jer su rizični i postoje indikacije da će biti sranja - jebo grad, jebo vlasti, Čeferin čovek urgirao da se prema sirotim navijačima postupa u skladu sa manirima dobrog domaćina. Jbt.