Da li je i vama smešno da gledate kako ljudi kukaju što je sajt (Kukajlija) propao?
  • prvi srpski vampir

Pozdrav Vulu mom, jebemu sumpor, ko kaže da sajt propada, kad Vule ode sa sajta, e onda je to armagedon Vukajlije.

• .Vule

Hvala, hvala medvede.

Ma ne propada nego je svaki clan ko tako misli sam kriv jer svi treba da doprinesemo da ne propadne

• Maksimilijan Morel

ZASTO SAIT PROPADA KAJZENE

• PA

Zato što Srbi iz dijaspore više ne pričaju srpski.

• Рус

Bez obzira na propadanje ima trista sedamnaest i pesto hiljada autora..

• PA

Od kojih su trećina dupli, trećina umrlo pre tri godine i trećina dolazi na sajt jednom u mesec dana. Ima i banovanih... Msm ja sam relativno nov na sajtu, ti to bolje znaš pice

• Рус

Paa nee znm da li ima 100 auotora koji su kostantno online..

• Радјард Куплунг

Da li je i vama smešno da gledate kako ljudi kukaju što je sajt (Kukajlija) propao?

jeste :)

• омбре

solidan sajt bio ovo uvek

• Mlada Partizanka

To je deo šarma i duhovitosti ovog sajta nadasve obrazovnog karaktera. Tako se kuka odkad je nastao. I kukaće tako i naši unuci i njihovi unuci...

A da! Jbt kako propala tema!

• М♦

Da!
    Zato sto je kukanje kako je nesto pre bilo super a sad je sve sranje je odlika sirotinje, a ja volim da se smejem sirotinji

• Радјард Куплунг

ali kukali su da sajt propada i pre sedam godina, što je godinu i po dana od nastanka sajta

što znači da je sajt ubedljivo bio najbolji u vreme kad su bili registrovani samo kajzen i njegov priglupi, ali dobroćudni šurak

• М♦

hahahahah ova tema stara 7 godina

dokaz da sirotinja kuka da je nesto pre bilo bolje samo iz svog sirotinjskog vaspitanja i navike, ne iz realnih razloga

• ArminVanBuuren

sajt nikada nije imao manje sljama, samo neka nastavi ovako

• Sanitarni čvor

sajt nije dobar jer svi duhoviti, pametni, super kul ljudi ne mogu da dodju do izrazaja. odjednom. da moze to, bio bi super i niko ne bi srao. ovako mu dodje kao neki fest uvlacenja u cmar i hevi fakbadizam.

• plok

zasto pedja gnjatic moze da nekropostuje ovu temu

• Тхе Проф

Aktuelno. Više no ikad.

• Mlada Partizanka

Неке ствари никад не излазе из моде. :Р

• krupovrbaski zmaj

teme o propadanju sajta su redovnije od godisnjih doba.
    ja sam se pomirio s tim da neke stvari jesu propale, ali bar je jos ziv.

• oblakmatori

Ako nista, bar je Vukajlija imala vise dobrih sezona od Ronaldinja.