Ноло

1. Najbolja moguća verzija britanca barem, Škot.

2. Eh da još našeg nolu nisu gađali raketama, tomahavcima i osiromašenim uranijumom od malih noga. Da je bio vegan od treće godine, počistio bi ove mesoždere ko Kovid penzionere. Da je baba muško zvala bi se Duško.

Pa nije bas isto, nije u pitanju ni rat, ni ishrana ni bilo kakav znacajan i dugorocan faktor, objektivno nema opravdanja za njihov postupak, niti je nekad neki drugi sportista drkan na taj nacin.

Mozes tako i da angazujes dvojicu da drze Tajsonu ruke, ti ga izudaras, i onda se kurcis kako si jaci od Tajsona. Daj normalne, fer uslove, pa da vidimo kako stvari stoje.

3. A gde su Nolu dve Olimpijade koje ima Endi... Kad to osvoji možda može da mu pridje

4. Endi je pobedio u 2 GS finala Nolu. Federera i Nadala nikad. Kraj diskusije.

5. Зашто Бјорна Борга нико не схвата озбиљно у ГОАТ расправама, лик се повукао са 25 година и 11 освојених гренд слемова играјући три гренд слема годишње (АО није уопште ни играо), дајте мало љубави за Бјорна Борга....

6. Daj normalne, fer uslove, pa da vidimo kako stvari stoje.

Tebra jel se opet na to vraćamo?

Australija: nema ulaza, necijepljena stoko
    Novak (nakon što se probao prošvercati) : Svi su protiv mene jer sam srbin i GOAT.

Nisu zabranili psima i srbima da uđu, nego necijepljenima. Ako misliš da se ceo kontinent ustao da bi jedan srbin neosvojio turnir, onda u kurac.

niti je nekad neki drugi sportista drkan na taj nacin.

na ovo ne vredi trošiti reči

7. U pravu je kameni, mujo

Batali to igranje na kartu zrtve, postojala su pravila koja nije postovao i kraj price. Kako kaze jedan mudri čovjek;

Što se nije vakcinisao, majmun

8. https://vukajlija.com/forum/teme/69762-nolo?strana=173#post_4117734

lol ozbiljna statistika

Zasto ne shvatate Bjorna Ironsidea ozbiljno decxko

9. Nisu zabranili psima i srbima da uđu, nego necijepljenima

Pa da, al to obavezno cijepljenje u ovom slucaju direktno krsi Nirnbergski kodeks, naravno da se nece vakcinisati majmun, mislim mogu oni teoretski da traze i da im svako ko ulazi u zemlju prvo popusi kurac, to ne znaci da su oni u pravu a da je svako ko odbije da pusi sam sebi kriv.

Eno, jebali su na drugim turnirima i Medvedeva zbog cinjenice da je Rus, to ti je "zabranjeno za pse i srbe" u najbukvalnijem obliku i nikom nista. Eliminisanje igraca (pogotovo najjacih) jer nisu dovoljno politicki retardirani je gori potez prema sportu od onoga sto je Rasni uradio prema Simpsonovima. Eliminisi dovoljan broj, i svaki debil moze biti "najbolji".

10. postojala su pravila koja nije postovao i kraj price

Ovaj narativ inače obožavam. Nebitno da li su pravila bezumna ili ne, važno da smo svi jednaki. Nevažno i što se na Nolinom primeru očito pokazalo koliko je sve to, pre svega, opasno, bitno je da se prosečna ovca uljuljka u uverenju kako živi u društvenom uredjenju koje je štiti, i počiva na jednakosti, demokratiji, razumu i ostalim sranjima.

11. I ja sam najbolji fudbaler svijeta, ako eliminises dovoljan broj drugih

12. Nek organizuju poseban turnir za vakcinisane u okviru paraolimpijskih igara pa nek tamo drkaju kurcice kako su najbolji u posebnim uslovima

13. Neka organizuju poseban turnir za transrodne osobe, pa nek tamo drkaju kurčiće kako su najbolji u posebnim uslovima.

14. Nolo veći od tenisa RN, daleko veći. Sad posle ovog osvojenog vimbldona, i sramote oko bodova, neučešća Rusa itd. najvažnije je da se ne pojavi na US openu, zajedno sa Medvedevim i ostalima.

15. Jer od septembra - oktobra ćemo svakako imati teror, u to više nema bilo kakve sumnje. Bitno je ostati čovek, dosledan sebi i uverenjima. Jer čovek je, globalno, nikad ugroženiji.

Rekli o sajtu

Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).

Skodin blog · 04. Septembar 2010.