Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).
Skodin blog · 04. Septembar 2010.
Britanac je
Najbolja moguća verzija britanca barem, Škot.
Pa nije bas isto, nije u pitanju ni rat, ni ishrana ni bilo kakav znacajan i dugorocan faktor, objektivno nema opravdanja za njihov postupak, niti je nekad neki drugi sportista drkan na taj nacin.
Mozes tako i da angazujes dvojicu da drze Tajsonu ruke, ti ga izudaras, i onda se kurcis kako si jaci od Tajsona. Daj normalne, fer uslove, pa da vidimo kako stvari stoje.
https://youtu.be/mgVJazH8khA
A gde su Nolu dve Olimpijade koje ima Endi... Kad to osvoji možda može da mu pridje
I to mooožda
Endi je pobedio u 2 GS finala Nolu. Federera i Nadala nikad. Kraj diskusije.
Зашто Бјорна Борга нико не схвата озбиљно у ГОАТ расправама, лик се повукао са 25 година и 11 освојених гренд слемова играјући три гренд слема годишње (АО није уопште ни играо), дајте мало љубави за Бјорна Борга....
Tebra jel se opet na to vraćamo?
Australija: nema ulaza, necijepljena stoko
Novak (nakon što se probao prošvercati) : Svi su protiv mene jer sam srbin i GOAT.
Nisu zabranili psima i srbima da uđu, nego necijepljenima. Ako misliš da se ceo kontinent ustao da bi jedan srbin neosvojio turnir, onda u kurac.
na ovo ne vredi trošiti reči
https://en.wikipedia.org/wiki/Open_Era_tennis_records_%E2%80%93_Men%27s_singles
Majkl Čeng goat nema dileme
U pravu je kameni, mujo
Batali to igranje na kartu zrtve, postojala su pravila koja nije postovao i kraj price. Kako kaze jedan mudri čovjek;
Što se nije vakcinisao, majmun
haha +100
https://vukajlija.com/forum/teme/69762-nolo?strana=173#post_4117734
lol ozbiljna statistika
Zasto ne shvatate Bjorna Ironsidea ozbiljno decxko
Pa da, al to obavezno cijepljenje u ovom slucaju direktno krsi Nirnbergski kodeks, naravno da se nece vakcinisati majmun, mislim mogu oni teoretski da traze i da im svako ko ulazi u zemlju prvo popusi kurac, to ne znaci da su oni u pravu a da je svako ko odbije da pusi sam sebi kriv.
Eno, jebali su na drugim turnirima i Medvedeva zbog cinjenice da je Rus, to ti je "zabranjeno za pse i srbe" u najbukvalnijem obliku i nikom nista. Eliminisanje igraca (pogotovo najjacih) jer nisu dovoljno politicki retardirani je gori potez prema sportu od onoga sto je Rasni uradio prema Simpsonovima. Eliminisi dovoljan broj, i svaki debil moze biti "najbolji".
Ovaj narativ inače obožavam. Nebitno da li su pravila bezumna ili ne, važno da smo svi jednaki. Nevažno i što se na Nolinom primeru očito pokazalo koliko je sve to, pre svega, opasno, bitno je da se prosečna ovca uljuljka u uverenju kako živi u društvenom uredjenju koje je štiti, i počiva na jednakosti, demokratiji, razumu i ostalim sranjima.
I ja sam najbolji fudbaler svijeta, ako eliminises dovoljan broj drugih
Nek organizuju poseban turnir za vakcinisane u okviru paraolimpijskih igara pa nek tamo drkaju kurcice kako su najbolji u posebnim uslovima
Neka organizuju poseban turnir za transrodne osobe, pa nek tamo drkaju kurčiće kako su najbolji u posebnim uslovima.
Nolo veći od tenisa RN, daleko veći. Sad posle ovog osvojenog vimbldona, i sramote oko bodova, neučešća Rusa itd. najvažnije je da se ne pojavi na US openu, zajedno sa Medvedevim i ostalima.
Jer od septembra - oktobra ćemo svakako imati teror, u to više nema bilo kakve sumnje. Bitno je ostati čovek, dosledan sebi i uverenjima. Jer čovek je, globalno, nikad ugroženiji.