Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“
Danas · 06. Novembar 2008.
niko mu ne dolazi u villa promaja jer ga je toliko sramota da nekog dovede tu, tolika sramota da je sve to ispricao na televiziju
Jebo bih je jako i u cmar i terao da lize pljuvacku sa poda i gusio kurcem ne zato sto me to lozi nego jer je najgori tip feministkinje
Ја бих јебо читаву породицу Војтеховски.
да
А овог лика су требали да пребију људи чим су скапирали да се презива Јевђић.
Sta mu dodje sladjana od monaca ?
pa nista
sutra hocu da bude preko 100 strana na mojoj temi
Pézíkyna omiljena pèszma, jelda Pezose
https://m.youtube.com/watch?v=sg10GlgJIu4
rekao je u emisiji kako je spavao u kosovskoj mitrovici na fakultetu pored lesa, a u kosovskoj mitrovici nikad nije bilo pravih leseva nego samo na lutkama rade znaci laz stopostotna
takodje za vilu promaju, iznajmljuje stan od 400 evra
a sve prica sa osmehom....to izaziva jos vecu patetiku, vidi sine kako jadan decko zivi u prasini ima neke jezive lutke u nekim sobama, kaze da nece imati sta da jede za vikend, a sve to podnosi sa osmehom i desetkama u indeksu
hahaha jao kad je prosaptao ono ''ima raaak'' vrisnuo sam
Živ je Stevča umro nije
Nebi znao ko je lik da nije ove teme ali danas vidim ovo
- Izgleda da sam ja u ovoj zemlji najveći problem. Na optužbe svog "dobrotvora" ću odgovoriti na sudu, gde ćemo raščistiti odnose - zaključio je Milan.
Ovo prevazilazi više ciganluk. Stevčo gospodin za ovog.
kakav fon ima
jel na pretplati haha
stvarno idi u kurac, kukas po medijima na nemastinu, a slikas se po Monte Karlu, pa jebote
ma ima roleks mamu mu jebem nego nije toliko glup da ga u emisiju donese
Deki jesi bio u bg juce msm da sam te video
mogu i ja nekad da puknem 150 evra za vece u skaradliji
al najjace je sto prica da nije pao nijedan ispit, il ga je to tanja nagovorila da kaze da bi bila veca senzacija...kao spava pored lesa bake i kao ma nisam se uplasio jer sam ionako ceo zivot sam, ovako sam bar nocima pricao sa tom mrtvom bakom