Jevdjic od Monaka

1. niko mu ne dolazi u villa promaja jer ga je toliko sramota da nekog dovede tu, tolika sramota da je sve to ispricao na televiziju

2. Jebo bih je jako i u cmar i terao da lize pljuvacku sa poda i gusio kurcem ne zato sto me to lozi nego jer je najgori tip feministkinje

3. Ја бих јебо читаву породицу Војтеховски.
    да

4. А овог лика су требали да пребију људи чим су скапирали да се презива Јевђић.

5. Sta mu dodje sladjana od monaca ?

6. sutra hocu da bude preko 100 strana na mojoj temi

7. rekao je u emisiji kako je spavao u kosovskoj mitrovici na fakultetu pored lesa, a u kosovskoj mitrovici nikad nije bilo pravih leseva nego samo na lutkama rade znaci laz stopostotna
    takodje za vilu promaju, iznajmljuje stan od 400 evra

8. a sve prica sa osmehom....to izaziva jos vecu patetiku, vidi sine kako jadan decko zivi u prasini ima neke jezive lutke u nekim sobama, kaze da nece imati sta da jede za vikend, a sve to podnosi sa osmehom i desetkama u indeksu

9. hahaha jao kad je prosaptao ono ''ima raaak'' vrisnuo sam

10. Živ je Stevča umro nije

11. Nebi znao ko je lik da nije ove teme ali danas vidim ovo

- Nijednog trenutka nisam u emisiji rekao da nisam imao ničiju pomoć. Ispada da je sramota što sam pet puta u životu izašao. Ali na sve optužbe mogu da odgovorim. To famozno putovanje u Monte Karlo, gde sam potrošio "silne pare" je bila studentska ekskurzija. Tura Italija - Španija - Francuska je koštala neverovatnih 300 evra koje sam imao u tom trenutku i to zahvaljujući baki tadašnje devojke i podršci njene porodice. I tada sam bio ucenjen od strane "dobrotvora" da ne smem odem na ekskurziju - rekao je Milan u Jutarnjem programu.

- Izgleda da sam ja u ovoj zemlji najveći problem. Na optužbe svog "dobrotvora" ću odgovoriti na sudu, gde ćemo raščistiti odnose - zaključio je Milan.

Ovo prevazilazi više ciganluk. Stevčo gospodin za ovog.

12. jel na pretplati haha

13. stvarno idi u kurac, kukas po medijima na nemastinu, a slikas se po Monte Karlu, pa jebote

14. ma ima roleks mamu mu jebem nego nije toliko glup da ga u emisiju donese

15. Deki jesi bio u bg juce msm da sam te video

16. mogu i ja nekad da puknem 150 evra za vece u skaradliji

17. al najjace je sto prica da nije pao nijedan ispit, il ga je to tanja nagovorila da kaze da bi bila veca senzacija...kao spava pored lesa bake i kao ma nisam se uplasio jer sam ionako ceo zivot sam, ovako sam bar nocima pricao sa tom mrtvom bakom

Rekli o sajtu

Na sajtu vukajlija.com definisan je pluskvamfutur I i II , poseban morfološki oblik glagola, kojim se služe političari kada govore o ulasku Srbije u Evropsku uniju.

Kurir · 20. Februar 2011.