Vaccina

1. Ja mogu džentlmenski da priznam da su barem delom bili u pravu oni koji nisu bili konkretno za ovu vakcinu, sada kada se evo vidi svetlo na kraju tunela.

Oni koji su protiv svih vakcina su i dalje debili.

za sad delom*

https://i.kym-cdn.com/entries/icons/original/000/036/421/Screen_Shot_2021-02-02_at_2.40.24_PM.png

Al zajebancija na stranu, lijepo od tebe, i dosta rijetko, pogotovo na Vukajliji

2. Antivakserstvo je pozeljno i korisno u onolikoj meri koliko su vakcine lose.

3. Antivakserstvo je pozeljno i korisno u onolikoj meri koliko su vakcine lose.

†u onolikoj meri koliko je onaj ko je antivakser informisan

††sto vi niste

†††tako da je najbolje da se ostavi institucijama da se medjusobno kolju, sto je obicno i slucaj, sobzirom da su vakcine u poslednjih 100 god postale bukvalno nesto sto izaziva veci placebo sajdefekat nego stvarni.

problem je sto sad kad se vidi svetlo na kraju tunela, gomila ljudi gleda antivaksere i vlade skrecu paznju da su oni za sve krivi, a ne samo krivi sto su neinformisani, i onda radi ono "more majke ti ga, sto ja a ne ti", a ovi skice jer im napadaju samu sustinu postojanja. u principu bi sve trebao da boli kurac, jer u retrospektivi ovi sto se nisu vakcinisali ili ubedjivali roditelje da se ne vakcinisu su samo sebi pravili stetu, i ako smo svi preziveli do sad mozemo da jedemo do sutra govna da je svako bio u pravu.

i jeste, al sta je pa to bitno koj kurac.

i kao rezultat imamo vakcinisanje redom 3x pa negde 4x itd jer se upalo u ovaj lup, gde vladama poprilicno zajebano da kazu ok, dosta odjebite, jer i medju ovima sto se vakcinisali je ogroman broj ljudi sa bolom u kurcu koji ne mogu da prihvate besmislenost svega. ne kao vakcine, nego svega, sveta.

i razvuci cemo ovo totalno nepotrebno bar jos 6 meseci... maske jebene.

4. institucijama da se medjusobno kolju

hahaha. Dalje od ovoga ne moram ni citati.
    Koje institucije jbt?

5. - Žena : Dragane dodji da ručaš večeru, ispohovala sam šnicle, ohladila vino i obukla one gaće.
    - Celt : Evo, samo da odgovorim jednom debilu (slede 4 komentara od po 20 - 35 redova).

6. Inace, znate da vakcinacija ne smanjuje mogucnost zaraze, nego je ozbiljno povecava?
    Ima negativnu efikasnost.
    https://www.bitchute.com/video/s5puHasJkhRI/
    E sada zasto je onima koji su zakuali ovo bitno da vecina svetske populacije zakaci virus, ostaje nam samo da nagadjamo.

7. Celte zakuni se
    Celt: vakcine mi!

8. Divim se celtu na strpljenju i borbi, krajnje korektan, ne pizdi, sve saslusa e sad sto je tvrdoglav u pm pa goni svoje do zadnje to je druga prica

9. https://www.bitchute.com/video/af4RNUoCpoad/
    Cukerberg antivakser. A Celt citao studije o MRNa i sad bi da bude veci katolik od Pape.

10. Tacnije ne secam se da je neko ispizdio celta osim triforsa negdje na pocetku pandemije bila je neka zustra rasprava i celt je tada upotrebljavao VULGARNE reči..

11. Bilo je jos par puta pill al nebitno.

12. Vakcine su smrt i celt to već zna, a sledeće godine će i priznati!

13. Nego danas sam saznao da su remdesivir i hidroksihlorokvin zapravo kontraproduktivni i da nisu lečili ništa već ubijali narod lololo

14. Celtova nus posledica od vakcine: usinut vrat

15. Moja pamet je u tome da sam dovoljno pametan da prepoznam da ima neko pametniji koji donosi pametne odluke u nase ime

Celt,
    2022.

16. pa jeste donekle, samo sto ne racunam sebe u nesto mnogo pametnog u svemu, a i taj pametniji nije osoba, a i odluke nisu odluke, nego neka vrsta bujice u kojoj se ne zna ko koga jebe u kojoj nekako moras da plivas

17. Jeste. Treba odabrati najrelevantnije izvore koji se nude. Razume se zvanicne.

Sta kapiras kad prodje ovo sranje, oces cekati novu real pandemiju da se vakcinises ili planiras i u medjuvremenu da se zastitis od gripa odnosno flurone.

Ne moras odgovoriti.

*zvanicne verifikovane

18. Offtopic

Ne kapiram melka, u sred govneta ode tamo gde je najgore umesto na random planinu.

Zasto jbt.

Rekli o sajtu

U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.

Mondo · 25. Novembar 2010.