Prijava

ko sto rekoh, mnogo je lako biti slobodan i prkosan i jos milion kuraca kad jedina osoba za koju si odgovoran i za koju brines si ti sam.

da se vratis kuci melkor, bec utice mnogo lose na tebe

Ponedeljak : ja nisam ravnozemljaš i verujem u nauku i medicinu.

Isto ponedeljak : zašto ne uzmeš astrazeneku? - Zato.

celte ciju babu i dedu ti stitis u svajcarskoj.

nekad se pevalo: cije dete nosis Bojanaaa

danas: ciju babu cuvas celtanaaa

ko sto rekoh, mnogo je lako biti slobodan i prkosan i jos milion kuraca kad jedina osoba za koju si odgovoran i za koju brines si ti sam.

Kad sam prošle godine u januaru zapatio virus, bio kući sa kevom (Božić) i morao da odsedim dve nedelje u sobi do nje. Prethodno smo se naravno grlili i ljubili i radili sve ono što rade majka i sin kad ih niko drugi ne gleda. E sad, ta žena ima 63 godine i preživela je tešku upalu pluća, tuberkulozu i još koješta - od svih ugroženih grupa, ona je u najugroženijoj. Otišla sa mnom da se testira, u bolnici joj neki ženski Zapata rekao - nema potrebe, ako se budete osećali loše dodjite ponovo (!). Je l primila vakcinu? Nije naravno, neće. Je l se krije u kući? Ni slučajno, živi jednako kao ranije. Nemoj Celte da ješ govna, jednako predstavljaš opasnost za ljude kao i ja, širiš boleštinu na sve strane, zapravo, ko zna koliko ljudi si već poslao Bogu na istinu.

Jbt kapiram da gro nas koji drkaju ovaj sajt mahom bleje kuci ili na poslu uz komp/fon.

Niko od takvih ne bi trebao da se vakcinise jer socijalni zivot je veoma upitan. Tracenje vakcine

idem ja i u srbiju. a i ovde mi ne bi bilo pravo da znam da sam nekome preneo koronu na poslu ili gde god i da taj zaglavi bolnicu.

I ti melk jbt, kakvo je to wienisanje vise si na sajtu nego kad si kuci jbt.

Da ok znam, prenosio ai atmosferu onda je inercija odradila svoj deo posla.

Malo vise o hotulima pls

znam da sam nekome preneo koronu na poslu ili gde god i da taj zaglavi bolnicu.

A sada slobodno jases i to ne moze da se desi.

Kenjate za vacu da ste primili da stitite druge. To je fin alibi za licno pickarstvo. Zato se to i izbacuje u prvi plan. Kao humanizam brinem o slabijima nemocnima.

Primili ste je zbog vlastite bulje ili privilegija a ovo se fino uklapa

idem ja i u srbiju

E moram ovo sa vama da podelim, ne vredi. Drugar jedan vukajlijaš, kad je ovo sve tek krenulo (ng 2020.) dolazi iz inostranstva da nas vidi i - svi se jebeno porazboljevamo. Ode on, krenu sranja, i krene ekipa da komentariše - jbt to nam je on ladno doneo odande magarac.

Dolazi idući put - izbije onaj famozni mutant, beta ili koji već beše, zaboravio sam, ono govno što su vikali da je zajebano. Krene drugi pik trećeg talasa itd. I krenemo da ga pržimo kako širi zarazu po svetu.

Dolazi čovek sad za Božić, i ja mu napišem na grupčetu - vidi, nemoj da nam doneseš odande opet neku sojčinu, nije u redu. Šta se dogodi - razboleli se i on i žena, i pola ekipe ponovo (svi triplvakcinisani) i izbije sad ova flurona :D LOL

Kenjate za vacu da ste primili da stitite druge. To je fin alibi za licno pickarstvo. Zato se to i izbacuje u prvi plan. Kao humanizam brinem o slabijima nemocnima.

Primili ste je zbog vlastite bulje ili orivilegija.

ne brate, imam opciju da primim vacu i da radim pcr testove, protiv sam da se i jedno i drugo namece jer sam protiv nametanja in general, ali ne mislim da su pcr testovi go kurac (iako verovatno nisu 100% sigurni) i ne mislim da je vaca stetna (bar ne u nekoj ozbiljnoj meri), a smatram da pomaze (sto i pokazuju grafikoni u koje vi ne verujete, ali zato verujete u vuciceve brojeve lol) i stoga sam zarad licnog konformizma izabrao vacu

da li bih se vakcinisao da nema nikakvih regulacija - ne bih, zato sto sam onaj tip koji ne ide kod lekara dok ne dogori do nokata, a ne jer sam protiv vace

da li bih se vakcinisao da ne verujem u vacu ili mislim da je stetna, ali da mi je to jedina opcija da ostanem u njemackoj - verovatno ne jer sam mlad i nije mi njemacka jedina opcija, ali necu da se pretvaram da bih 100% u svim okolnostima tako odlucio, stavise da ko celt imam porodicu debelo bih razmislio

dal sam zbog toga govedo? mozda jesam, ja bih rekao da nisam, al i da jesam principijelno nista vece od vas koji biste da nosite maske al da vam ne udje, ili da grgocete nesto sto nemate pojma sta je (da upotrebim vasu logiku) da biste razgledali bec koji je u lokdaunu

aj vozdra

protiv sam da se i jedno i drugo namece jer sam protiv nametanja in general

Gde si protiv, na vukajlija forumu?

Sevaste, nisi govedo. Ti si samo hotul jbt

aj vozdra

Nakon 10min, sevast malopre

Gde si protiv, na vukajlija forumu?

isto gde si i ti protiv milion i jedne nepravde u srbiji koja nema veze s vakcinama

Sevaste, nisi govodo. Ti si samo hotul jbt

okej, hotul sam

Aaa neee, brat melkor išao kad je trebelo da guta suzavac i šuta se sa murijom i navijačima. 5 dana tako. Zato u Srbiji maska do ispod nosa a u Alemanji četvrta doza.

Aaa neee, brat melkor išao kad je trebelo da guta suzavac i šuta se sa murijom i navijačima. 5 dana tako. Zato u Srbiji maska do ispod nosa a u Alemanji četvrta doza.

da, ja nikad nisam bio na protestu

isao si onda kad se lomilo o zatvaranju jer te to licno dotice, za prava porodica poginulih radnika, ljude koje izbacuju iz stanova zbog 5k evra duga, zene koje trpe seksualno uznemiravanje nisi isao jer te ne dotice licno, aj nemoj vise, prosracu se od licemerja i lazne empatije

Dobro je sevaste sta ocekujes jbt da se melk preseli ispred skupstine 365

Jbt ako nisi za sve nisi nizasta