Prijava

Ova tema je apsorbovala sve ostale teme na sajtu

tema postala vakciniso sam se sad mogu pušim kulenje

brate vi po vojvodini tek nemate nista zanimljivo za jelo jbt. aj taj kulen i sunka, al ostalo blagi uzas, supe i cvarci.
otiso u novi sad, mora probas indeks sendvic, to novi sad gari itd, da vidim sta je, a ono sendvic jebeni.

a rakija vam je tek zlocin protiv alkohola.

mogli ste od madjara nesto od hrane da pokupite jebo vas lenje.

Jbg, kulen imas tri varijante, srb madj slovakia- Slovacki najsirotinjskiji prepun maščure i mesa slabijeg kvaliteta. srb i hu su po difoltu bolji.

Index sendvic je ono junk noob food i tu kapiram gari sto su te vodili. Realno ne jedem ga ali u studentskim danima i srednjoskolskim je imao svoju draz. Oridjidji je.

Za rakiju je glupo pricati jer kao i svugde imas krs imas kvalitet. I za vino.

Takoreći osetio si vojvodinu kao hotul slobodu bez covid pasosa

Mister_NO
Svrljižanin bre
#SvrljižaniNajgoriLjudi

Bio sam letos u drva s drugarom jednim kod njega u selo, B U R D I M O se zove selo. Ja sam mislio da su ove ovde vlaške pojate vukojebine i izolovane od sveta, ali ono što sam tamo video je maltene netaknuta priroda jebem ti.

a to generalno sa svinjetinom nebitno koji kraj srbije je baš teška nakaza. Random pečenje ne mogu primirisem vise. Sve se svelo na klasicni debilizam da porucis prase od 30kg i to jedes po slavama, hladno usmrdjeno presoljeno pravis se da je fino.

Lejm sirotinjska prica

Nznm brt meni vruće prasence od 21-23 kg nikad nije lejm sirotiljska priča bila uz par pivića tatabanja sa društvom bilo gde bilo kad

ma bio sam tu i tamo. dajem vam 0 miselin zvezdica.
ok, da ima da se jede, ima. da je lose, nije. al sve je osnovno, sto reko, ako je meso, ono masno u picku materinu (sta ima tu da bude lose). ako rakija, usi otpadaju kad povuces.

sto i reko za vojvodinu, bogato. bez sarma i mastovitosti, dosadno. ne sarma, sharma.

13-19kg prase. sve preko toga je masna smrdljiva svinjčuga

Nikad nisam mogao da jedem pečenje, odmah kreće pegla na prvi zalogaj - krtine, drugo da i ne pominjem. Koliko neprijatnosti sam imao zbog toga u životu samo ja znam. Jagnjeće sam voleo i mogao da jedem do pre desetak godina, sad više ni njega. Neće organizam - to i pihtije, pored pihtija bih umro gladan.

Celt jbt gde si u NS išao da jedeš, to je zločin protiv samog sebe. Ako hoćeš mesinu dakrljaš ideš u donji srem, vino piješ u Irigu i okolini, u Kikindu ne ideš jer tamo žive sami paori.

https://vukajlija.com/forum/teme/75200-vaccina?strana=473#post_4092709

U, nmg to, greota to baš malo jbt, ko decu da jedem. Tinejdžere, da.
18+

ma bio sam po banatu, da ne pricam mesta nace me cara da me bije

Indeksa u NS sam pojeo možda dva kad sam bio pod teškim opijatima pa se ne sećam. Pljesku kod Brene preferiram i dan danas kad odem na džankfud. Sa pireom naravno, da jedem čestito ko prase.

Ta priča o pečenju je kao spika o vakcinama.
Po difoltu se smatra da je dobro i kvalitetno, jer pobogu onaj koji beži od pečenja je nenormalna budala koja izmišlja gluposti ravnozemljaš. Bukvalno.

Sama kultura jedenje pečenja je užas. Serviraju se komadine mesa sa kostima gde ti na kraju obroka u tanjiru ostane više koščure nego što si mesa pojo.

Sa jagnjetinom još gore, najlepša je topla, jok služi se kao i prasetina, hladna i prerasla i presmdljiva. Ofc većina jede tako po difoltu.

Postoje i bolji načini. Skuplje je zato se izbegava.

Ko celta sto su pojili losom rakijom i index sendvicima

jagnje > prase. prove me wrong

U, nmg to, greota to baš malo jbt, ko decu da jedem. Tinejdžere, da.
18+

Obj ispod 20kg prasetina sve preko nebuloza

Celt brt danak neiskustvu parekselans - tamo ideš kad ti se ženi udaje neko od daleke rodbine a baš eto moraš. Mžeš Suboticu jednom da vidiš, dosta je, ili da ideš u Sivac da se kvalitetno drogiraš. U Kikindi imaš onog mamuta i muzej terakote je tu negde, beščega realno možeš da živiš. U Irig - Karlovce na vino, u donji Srem na krmetinu i beš kući.