Vaccina

1. E moramo crtu da podvlačimo s vremena na vreme, da bi bilo preglednije. Koliko je ko doza isprimao?

2. Skauz jbt. Ok. Ti si pametan i bacas dobre mimove.
    Ti si kul sajt treba biti kul kao ti.

Jbt koja nubina

3. Ima drugi deo onog videa pa kad god koji hotul oće može da ga ne gleda

4. Kako popizde kad ih bocnes tamo gde ne treba. Haos jbt.

Skauzu kazes da nema muda krene da te trpa lolo fazonom u nub kontekstu

Kreeeeeeeeeteeeeeeeeeen

5. Ne kapiram sto se vaksovani ne hvalisaju dozama. To bi trebalo biti od znacaja.

E ono, vakciniso sam se x3. To je za svaku pohvalu a cute ko picke i budu u fazonu vakciniso sam nisam ni morao nego eto.

Kao zbog drugih. Okeeej.

Ovo za crva sumnje sta moz da bude je skroz zajebano.
    Celt se vajkao i kako mu nesto lose zele avaxi. Njemu vakcinisanom sto nemoz nista da se desi.

6. Tebra vakcinisane ljude boli kurac za doze i sve oko vakcina. Vi imate problem s tim. uopste ne razmisljam o vaci, hteo sam to, niko me nije prisilio i boli me kiturina vza vacu i teorije.

Isto ko neko ko ne jebe, njega svrbi kurac

7. Da, krivo avaxima sto se nisu vakcinisali a sad kasno

loooooool

Crv sumnje? Nesto bude naknadno od vace, kako to objasnjavate sebi? Dugorocne nus pojave?

8. I ja mislim da vakcinisane boli kurac čisto zato što ionako nisu u vozačevom sedištu već duži deo svojih života. Antivakseri se krvnički bore za svoje živote i slobodu, ponosni su i zato će platiti danak kad dođe obavezna vakcinacija. Btw R.I.P. US Army

9. Tebra vakcinisane ljude boli kurac za doze i sve oko vakcina. Vi imate problem s tim. uopste ne razmisljam o vaci, hteo sam to, niko me nije prisilio i boli me kiturina vza vacu i teorije.

legendary cope

10. U mom slučaju, hvala Bogu, vakcina je odradila ono što je trebala. Kad su se zarazili otac i majka, oboje sa priličnim pridruženim bolestima, prošli su s blažim tegobama.

11. zato će platiti danak kad dođe obavezna vakcinacija

E ja ti pre odgovorih da prihvatam opkladu u vezi obavezne vakcinacije, ne znam jel si video, ako si video i odgovorio sry prevideo sam

Ulog je 1 ETH je minimum, ti si se bese sa celtom kladio u 1000e, mora se podici lestvica jer se vidim nisi opametio

12. vakcina je odradila ono što je trebala.

Khm, očigledno nije jer nisi izrezan nano žiletima grafen hidroksida nakon jačeg treninga. U najgorem slučaju mogo bi makar da se povežeš na blutut, dobio si shit batch jbg više sreće drugi put

13. Može li na srpskom, dobri trifors?

14. Tebra vakcinisane ljude boli kurac za doze i sve oko vakcina.

Lol. Ili nelol?

15. Zapato možeš komotno biomed 6 i kosmodisk proizvode da reklamiraš, leglo bi ti ono baš.

16. Sve sto se pozitivno desi vakcinisanima se desilo od vakcine.
    Sve sto se negativno desi vakcinisanima bi se desilo jos gore da nisu vakcinisani.
    Sve sto se pozitivno desi nevakcinisanima je sreca ili izuzetak.
    Sve sto se negativno desi nevakcinisanima se ne bi desilo da su se vakcinisali.

Jebeni kult.

17. Jel trifors isplatio za izgubljenju opkladu keltu na kraju?

18. Sve sto se pozitivno desi vakcinisanima se desilo od vakcine.

Šta bro, šta se desi pozitivno šta?

Rekli o sajtu

Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.

Status Magazin · April 2009.