Prijava

Skauzere viri ti žila kenjara iz ovih postova, reko sam da će biti obavezna al nisam precizirao za koje vreme, ona opklada je bila bazirana na jasnom datumu. Što se mene tiče ne mora ni biti kovid vakcina u pitanju mogu da nas sad okrenu na ražnju za 180°, kažu: "Evo prošlo je sve saćemo da skinemo sve mere i mandate" i jebu nas raznim psyop ratovima i terorističkim napadima da zlatne ribice zaborave sve do 2025. al jedino im ostane uslovni refleks jer to pamti koža, a ne mozak i op ovaj spars dođe i op krene obavezna vakcinacija finalnog usavršenog testiranog proizvoda a la hotulizirajuća tečnost za sve preživele.

Biće iduća obavezna Trajfo, rileks. Neće ova, ova je napravila već dovoljno.

Šta bro, šta se desi pozitivno šta?

Preleze lagano, ili se i ne zaraze. Kao i pun kurac nevakcinisanih sto redovno radi, al za to vazi drugo pravilo

lol samo pitam jer si se sam tad slozio, nebitno, poludjeste svi

Hahah Scouser samo htio da se ogrebe za lake pare, ne morate ga napadati, ko vas tjerao da se ranije kladite oko gluposti

necu uopste da odgovaram na komente niti da pisem vise mentolima vezano za vacu

cinjenica je da su antivakseri pickice

yolo

Hahah Scouser samo htio da se ogrebe za lake pare

gulty as charged ((:

yolo

Haha ali ovo odiše tom "nemam kontrolu nad sopstvenim životom" spikom

Boli me kurac bodite me pozeri yolo

Kirkegarbadore jednom prilikom sam ti napisao da prestaneš da čitaš Juval Noah Hararija i mislim da bih trebao da ti to ponovo napišem

ali ovo odiše tom "nemam kontrolu nad sopstvenim životom" spikom

+1

Ja sam čitao Hararija, i po meni previše neke AI fikcije i vjere u čovječanstvo mi idu na kurac ali ima okej stavova

7/10

Skauzere viri ti žila kenjara iz ovih postova, reko sam da će biti obavezna al nisam precizirao za koje vreme, ona opklada je bila bazirana na jasnom datumu. Što se mene tiče ne mora ni biti kovid vakcina u pitanju mogu da nas sad okrenu na ražnju za 180°, kažu: "Evo prošlo je sve saćemo da skinemo sve mere i mandate" i jebu nas raznim psyop ratovima i terorističkim napadima da zlatne ribice zaborave sve do 2025. al jedino im ostane uslovni refleks jer to pamti koža, a ne mozak i op ovaj spars dođe i op krene obavezna vakcinacija finalnog usavršenog testiranog proizvoda a la hotulizirajuća tečnost za sve preživele.

ili drugim recima, sta god da se u stvarnom svetu desi, uklapa se u moju teoriju, bukvalno ne postoji zamislivi dogadjaj koji bi me opovrgao

uvede se obavezna vaccinacija na globalnom nivou: esam reko
ukinu se sve mere: esam reko

Ja sam čitao Hararija, i po meni previše neke AI fikcije i vjere u čovječanstvo mi idu na kurac ali ima okej stavova

7/10

Dude, cmon he's an Israeli zionist mouthpiece advocating for technocracy and transhumanism