Galantni Kosovac - ovo nisam očekivala od tebe.
Uostalom ja sam samo odgovarala na temu iz dosade. Ništa prva nisam počela. Mene Bombaš odavno mrzi. ... Baš mi je žao.
Evo tebi se izvinjavam.
Idem sa sajta svakako.
Ne mrzim te vestice, koji ti je kurac. Ja nikog ne mrzim. Samo iznosim zakljucke i misljenje na koje imam pravo i koje mi je garantovano zakonom.
Ne daji sebi na znacaju toliko, slucajno sam se setio kad sam video nadimak. Bukvalno ne znam da postojis. Ali si trolabilan materijal, ako i sama nisi trol.
E ovo je dašak svežeg vazduha koji je bio potreban sajtu.
Damo, da li vas ova šabačka bitanga uznemirava?
Ne uznemirava me niko konkretno ali ne volim vulgarizme upućene meni na ma koji način.
Negde sam sigurna da me troluješ. Kako god, mnogo sam odavno ovde bila sa ok ljudima pa me povuče nostalgija i uđem. Ali što je u prošlosti - prošlo je. Tako da ne znam ni zašto ulazim ovde ...
Bože koliko ste odrasli, prezreli, tupavi i ne znate za šalu. Poremećena sam, jeste. Evo donose mi ručak kroz rešetke ... ccc
Tako je, ja sam veštica. Ako imaš problem s tim idi u crkvu. Ajde smesta čoveče, život ću ti pomesti.
Pazi na koju ikonu stavljaš sitniš.
Tebi samo treba tvrda kurcina, bicec sva umiljata i flaficasta.
Eto gospodina na delu...
Nije ti ovo stranica Zenska posla pa da sikces na svako musko i siljis nepostojeci kurac, ok?
Veruj mi. Nema ga Maestro, da te uvati i zadavi sa onom svojom zmijurinom zavijala bi sarmu tri dana i podvriskivala ko da zenis brata
Galantni Kosovac - ovo nisam očekivala od tebe.
Uostalom ja sam samo odgovarala na temu iz dosade. Ništa prva nisam počela. Mene Bombaš odavno mrzi. ... Baš mi je žao.
Evo tebi se izvinjavam.
Idem sa sajta svakako.
E ovo je dašak svežeg vazduha koji je bio potreban sajtu.
Ne mrzim te vestice, koji ti je kurac. Ja nikog ne mrzim. Samo iznosim zakljucke i misljenje na koje imam pravo i koje mi je garantovano zakonom.
Ne daji sebi na znacaju toliko, slucajno sam se setio kad sam video nadimak. Bukvalno ne znam da postojis. Ali si trolabilan materijal, ako i sama nisi trol.
Haahah a sprdaju se ljudi, kisa neka napolju pa dosadno
Posaljite mi, autorko avvl, u pvt vašu adresu, da bih mogao da vam saljem pisma
IP adresu, da bude zanimljivije
Ne uznemirava me niko konkretno ali ne volim vulgarizme upućene meni na ma koji način.
Negde sam sigurna da me troluješ. Kako god, mnogo sam odavno ovde bila sa ok ljudima pa me povuče nostalgija i uđem. Ali što je u prošlosti - prošlo je. Tako da ne znam ni zašto ulazim ovde ...
Ulazis jer si u potrazi za necim sto ti inace fali..
zelis uvrede, ostar jezik, zelis da se izdominira nad tobom...
Strašno. I posle te kunem.
Kunem te i sada, ali u sebi. Ti si jedan običan ŠLJAM! GAD. ODRON. Ostavi me na miru više.
Bombi, koja ti je ova ortakinja? Polako se rasvetljuje tvoj beg u šerijat.
S kolca nego šta! Ima za svakog po neka kolca: bembara, audi i meca.
hoćeš li ili nećeš, stratimirka?
Ja vozim juga i ne zanima me slična rulja.
...a bilo ih je