Imena koja vas iritiraju

1. Biću tvoj džordž k.

2. Hahhahahahahha ja imam medveda moje veličine. Ima mašnu. Vučem ga svuda sa sobom! Pijemo i kafu. Pričam sa njim. Mislim da je to jedini pravi prijatelj kojeg imam. Nije mi ga niko kupio. Sama sam ga kupila sebi. hahahahahahhah zovite neku ustanovu sada

3. Treba li ti još jedan meda tvoje veličine hahah

4. Što si ljubomorko brt

5. Hahahahhahahah epa ismejah se, Kosovac nasmejao si me...hahahahhaha

6. Zašto napadate Vuka? Mislim sve je bolje nego mene da napadate... Sori amigo Lupus :D

7. Ko god od vas poremećenih debila larpuje kao žensko nek potraži ozbiljnu pomoć, nije ovo forčen nego šaka jada sačinjena od desetak bednika, koja je poenta, kog troluješ?

8. Ja nisam bednik. Ja sam ratnik za srce i naklonost naše avvl

9. Šta Šmokljane, misliš da nisam žensko?!!
    Veruj u šta 'oćeš, boli me kurac.

Odvratan si elem! Rečnik, stav ... ajd rekoh da se suzdržim ali ne mogu..Sad već i neću! Da ti zalepe crveni vosak na čelu! Fuj!

10. Nije dobro. Šta ćeš ovde ako nisi poremećeni debil?!! Marš sa Vuke! Odvratan si. Zgadio si mi ... dan.

11. Jao zašto mi neke osobe nisu na manje od metra u ovakvim trenutcima... fuuuuu

12. Слушај Аввлијо, Шмокљу у приватном животу зову Бицепс, не знам колико ти је паметно ово што радиш сад.

13. Agresivna je bez potrebe na ovom šaljivom sajtu, baš pogrešan pristup, pripisujem to vrućini

14. Знао сам да је нека злонамерна, чим није хтела да нам услика пичку

15. ili je jednostavno nema.

16. kad smo već kod pičke, koje je tvoje stručno mišljenje o sisofilima i guzofilima dirgode?

17. Респектабилно је и једно и друго, док нпр већ стопала и слични фетиши мало нису

Rekli o sajtu

Da. Definitivno ima dobrih fora, svaka čast onima koji ih smisliše. Respect Vukajlija.

MyCity Forum · 4. Februar 2009.