Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!
Biznisblog · 26. Decembar 2007.
ovi sisofilni degenerici su mi zgadili dojke realno.
Meni je lepo kad devojka ima izražen kamenac u bubregu.
Nikada nikoga ne bih pljunula. Volim da gledam u oči osobu kada razgovaram. I volim da neke stavri raspravim licem u lice. Zapravo mnoge. To je sve.
Divno... Sve nasilnici. Šta li raspravljam sa polusvetom ...kao da mi ga nije dosta oko mene same...
Mm eye contact, prisutan je
Mesni, ja volim beli lak na noznim prsticima kod zena
Па јбг, нек је полусвет и шта год нека га, искулирај. Ево ти на пример Цокула се нешто покачио с њим пре две године и нема га од тад да се улогује...сад ти нагађај зашто... https://vukajlija.com/recnik/autori/26195
Не треба баш ни на нету свашта лупати.
Bež od Šmoklje ko od poplave, meni našo gde živim preko IP adrese, crknute mačiće mi slao u paketima. Od tada sa njim samo u fino. Zdravije je.
Pa bili živi kad sam ih poslao
Ne znam ja, znam šta me dočekalo. Iselit se morao.
Sacu da dodjem sve cu da vas pobijem
Ево и Бомбаш нема случајно тај надимак....само пробај да му кажеш нешто против Ц. Звезде.
Proklet da je ovaj život kad pošteni ljudi moraju strepiti od raznoraznih namćora i siledžija.
Buahhahahahahhahah ala smo se sabrali. Što bi rekla ona stara Nije meni čudno kako njih Bog stvori, nego kako ih sastavi ...
Puniša
Ok Stjepane
Nikolica sa prikolicom.
Kuja Žuja
Ivica. Ne prilici nikom prosto. Ivice vole samo vestice.
Ivica Klasnić dingospow