E da - volimo te otađbino naša, one krindž pesme što su išle na radiju redovno, ja sam ja Jeremija i ono druo govno o padu aviona, target majice i bedževi, kasetne bombe...Kakva vremena jebote.
Majku pičku smrdljivu klempavom bleru takođe
Čekao sam bus da idemo kući posle škole, druga smena, mrak već uveliko, govorilo se da će počne al nisam verovao da će stvarno jbt.
Po izlasku iz autobusa, zapalio sam cigaru, zadnju iz pakle pall mall crveni kratki, podelio sa ortakom usput, ko se seća zna da je brzo goreo baš taj pall mall, pomislio sam da nam je možda i stvarno poslednja cigara u životu haha
eoi 2017 (toma gospodin izvuko se iz svih sranja)
https://pbs.twimg.com/media/HEMmDE_aIAAkPbG?format=jpg&name=small
eoga braćula Taker objasnio u par reči
Bombardovanje, 14 godina i više ne idem u školu, a imam suteren komplet opremljen u kući gde se zavlačim da slušam EKV - DUM DUM, čorbu, pušenje, "O Jesenjinu" od Bolera i da naravno drkam. Prodidži naravno, trešti fet ov d lend sa linije razbija.
Idem sa kevom da uzmemo rolere u Šabac, usred sirena i sranja, svi se negde razbežali - jebo sirene idem pazarim rolere, uzmem neke sa plastičnim točkićima, 2-3 broja veće, jer za te imam love. Moram stegnem kaiševe na max da bih mogao da vozim. Điram ih po makadamu i rošavom putu sa ostatkom ekipe jer nemamo ništa drugo.
Burazer i riba tadašnja koji su već uveliko na dopu, oni su uveče u suterenu kad mene proteraju gore. Jednom bili toliko odvaljeni da su sok od zove popili bez vode, nisu ni skontali da je sirup haha
Mi klinci koji usred sveg tog sranja kampujemo na reci, i roditelji koji nam ladno tako nešto dozvole. Jedan šator pozajmili od nekog čoveka, drugi sklepali od šatorskih krila koje su dva drugara maznuli iz šabačke kasarne, prethodni dan razorene bombama. Treći klinac maznuo desetak bombi kašikara pa sutra vojna policija banula u selo, ukenjali smo se svi kolektivno. Kako su ovi saznali ko je, do danas ne znam.
Komšije kojekakve koji kao dolaze da se kriju u suterenu, na šta pizdimo, pogotovo brazer jer ne može da jebe. Odbijam da blejim dole i sam spavam gore, u fazonu ako izginemo - izginemo.
F 117 kad je pogođen se sećam jako dobro, čitavo nebo gorelo i krčalo u pizdu materinu. Keva viče pašće nam na prag od kuće, ćale viče neće, pašće pred kafanu...Istovremeno burazer i ekipa ne čeki nedaleko od kuće vare, i kolektivno poskakali u kanal zalegli, momak jedan (tada klinac naravno) navukao kapuljaču da se bolje zaštiti, drugi gleda u nebo nalakćen, drži džok i viče - ala šljaaašti.
I još gomila koječega, monopol, riziko, blejanje...Predobro vreme, ma kako zvučalo.