Prijava

Ono što je loše kod republikanaca je što su i dalje jako reaktivni i bave se nekim glupostima poput eldžibita i transica i aborta kao da je to neka realna opasnost po Ameriky. Niko ko seče sebi kurac nije opasnost po društvo, to je oksimoron, pa te manjine su toliko uboge da im ni njihovi najveći ljubitelji ne veruju dovoljno da im daju ijedan glas ili stolicu u kongresu. Oni su samo token žrtve i realne žrtve života i GOP se lepi na njih ko muva na govno. Gluperde na sve strane

Eo trampov zet ovde već u dilu sa glavnim, spoljnopolitički nam neće biti gore od trenutnog stanja kapiram

Brt da dođe Tramp da maknemo ovog Hila više u pičku materinu, već to će biti dovoljno.

Za jebacha i caru;

Ne mislim ja da je Bajden izlapeli bolji od Trumpa ali ako npr Dodik i ta družina podržava nekoga (Trump, Putin, Orban) to za mene ne može biti dobro. Ne kažem da je nešto drugo VIŠE dobro, ali je svakako MANJE zlo.

jbg ovo ti je bas sebicno gledanje, valda treba gledamo nesto sto ce za sve biti bolje a malo se valja i zrtvovati. Sto bi za tebe podela bosne bila lose ajde molim te. U stvari to nije ni podela nego da svako sa svojim delom radi sta oce.

Da se ne lažemo, većina u srbiji isčekuje dolazak trampa zato što se:

1) nada propasti amerike i dubljim podjelama u njihovom društvu pod njegovim režimom
2) opravdano misli da je tramp veći srboljubac od bidena koji je 90ih pričao šta je pričao.
3) misli da će im amerika pod trampom izaći u susret kada je u pitanju Kosovo tj ne mozda da im ga u cjelosti preda nego da se formiraju neke jače srpske državne strukture tamo

vidi, svi znaju da ta cuvena administracija radi po svetu sta vec radi, kad tad ce ti otici ameri u ovom ili onom obliku nemoz zadrzis vestacki stvorenu raspodelu snaga vecno jbg. svemir voli da se nivelise.

Stvarno bi bio epic fail da ovakvog coveka ubije onakva kisna glista

https://www.index.hr/vijesti/clanak/serif-policajac-je-vidio-napadaca-na-krovu-pustio-ga-je-jer-nije-htio-poginuti/2582444.aspx?index_ref=naslovnica_vijesti_ostalo_d_0

Slupe je rekao da se policajac dovoljno pridigao da pogleda na krov i vidi napadača, a onda ga je napadač zapazio te uperio pušku u njega.

"Pustio ga je jer nije htio poginuti", rekao je Slupe. Napadač je tada počeo pucati.

CNN je izvijestio da je lokalna policija ranije uočila atentatora izvan skupa te da im je izgledao sumnjivo u blizini detektora metala.

u kini majice sa epic slikom izasle posle 15min lool

I to u 1000 varijanti haha

Ali što im masa stvari ne ide na ruku sad

https://pbs.twimg.com/media/GSbIaTFXcAAzgKc.jpg

Inače pogledao sam koješta po netu zadnja dva dana, jbt gomila snimaka sad isplivava, ovo ne da je organizovan pokušaj ubistva nego mi bukvalno ne ide u glavu zašto jednostavno nisu otrovali Bajdena i zamenili ga drugim kandidatom. Nadajmo se, naaaadajmo se da će Tramp da krene da se sveti od novembra i čisti sve što stigne.

ovo bar nije bilo tesko organizovati, ovakvih mejmuna ko ovaj ziljavac puna amerika, bukv samo treba da ga pustis sta je naumio ne treba ti nikakav deal samo ga ispratis, i napravis fazon propust u organizaciji i stvar cista

jedino ispala sto nije profos pa je zato i promasio pa su pojeli vnugo ovi iz administracije

Sta je sa pampersom ocel preziveti koronku el se zna koi je soj sta kazu kladze

Što kaže Melk - ovo je dipstejt poručio atentat, sam Alah milostivi je spasao Štrumpfa. Bajden u trenutku pokušaja atentata bio u crkvi, slučajnost?
Ova metalika imala 20 godina sa nula futprinta na društvenim mrežama.
Ljudi koji bukvalno vuku policajce za rukav ej majmune pazi dileju na krovu sa snajperom jebenim, ovi kao ma opušteno, samo nek nastavi da priča Tramp, ko jebe one ljude iza i okolo svuda… Tajna služba 50% DEBELA DEVOJKA koje ne znaju pištolj da vrate u futrolu, pogubljeni 100%.
Bajden zna da Tramp NE SME da pobedi ni pod razno, biće još pokušaja atentata pazi šta kažem, čakl i kad postane preočigledno, laboratorije iz Ukr ne smeju da se povežu sa Bajdenima, Obamama i Klingtonima.