Nikakav garant nam nisu te starosne genetike, unosimo mnogo vise secera hemikalija pesticida i raznoraznih govana za razliku od naših predaka. Uz to, imas priliku da sjedneš na motor, neka bijesna kola ili da se izložiš visokom UV zračenju u grčkoj a sve to nosi rizik.
U sustini danas ti se kao duze zivi ali i duze liječi druze jer se ranije oboli jbg
Ne kapiram poentu.
Bukv i sa 39 i 48 si jednako blejac na zabavnom sajtu, ako je tvoj smisao u pravcu nevere godina gde je pozeljno imati 25 da bi se kvalitetno kikotao kao nekad kada je sajt bio mlad i svi zeleni
mislio sam samo da si moje godiste da nisi tolko matoriji, nema veze sa tim sta pises, kapiram da si to hteo da kazes, tipa posle 35 svi ista govna stagnacija.
pade li jebačina?
Caro pitaj babu čime se maže po koži :D
Tu je od utorka, jučer bila kiša pa je bio garažiran ali danas se vozalo malo.
Ma strašan je nema priče, ali ne bih ja ovo zadržao, mačak u vreći.
Elem, sta sam htio da ti kazem caro;
Nikakav garant nam nisu te starosne genetike, unosimo mnogo vise secera hemikalija pesticida i raznoraznih govana za razliku od naših predaka. Uz to, imas priliku da sjedneš na motor, neka bijesna kola ili da se izložiš visokom UV zračenju u grčkoj a sve to nosi rizik.
U sustini danas ti se kao duze zivi ali i duze liječi druze jer se ranije oboli jbg
Baba je new age osoba, sampon kopriva i te fore, prirodi rekla good bye 40ih proslog veka
Sta kontas da ce ti ponude da ti ostave?
Ne budi smesan
Ma govorim hipoteticki, doći će vlasnik po njega u augustu. Imam ja kola i novija samo nisu ovako sexyy
Ma ajde i nasi stari su jeli smece hranu samo nisu imali pojma.
Jbg i oni su imali druge svecke ratove motore alkohol cigarete, izazovi su manje visi isti
doduse, moji preci su seljaci s brda srpsko-crnogorski a vi gore po vojvodini ste gospoda bili, vi ste ga ŽIVELI
nisi stvarno valjda caro stariji od mene 10 god?
Ma jok pricao je, 82-85 u tom rasponu godista
Jbt celte otkud znam koliko imas godina. Bukv imam filing da sam stariji od tebe 10-12
ako imas 48 ko sto si reko, jesi
ja imam ponosnih 39 ove god. jos ne doduse
Mislio sam da si mladji tj da je razlika veca. Mada u sustini to je taj filing
i ja sam mislio da nemas 48, kad ono, medjutim.
Ne kapiram poentu.
Bukv i sa 39 i 48 si jednako blejac na zabavnom sajtu, ako je tvoj smisao u pravcu nevere godina gde je pozeljno imati 25 da bi se kvalitetno kikotao kao nekad kada je sajt bio mlad i svi zeleni
nista te ne razumem sta si napisao
Hahaha
mislio sam samo da si moje godiste da nisi tolko matoriji, nema veze sa tim sta pises, kapiram da si to hteo da kazes, tipa posle 35 svi ista govna stagnacija.